Over 4.000 fester til Seebach og Burhan G

Musik i Gryden i Grindsted er i fuld gang med 11 timer for fuld musik.

Udgivet Opdateret

Der er skruet op for volumen-knappen på Grindsted Stadion, der i dag, lørdag, danner rammen om det de lokale selv kalder en “kæmpe havefest”.

Men det er ikke en havefest af de traditionelle – med mindre man er vandt til at få besøg af Rasmus Seebach, Burhan G., Infernal, Danser med drenge, Magtens Korridorer og The Boss, mens man vender pølser på grillen sammen med naboer og venner.

Over 4.000 mennesker er i år samlet til den femtende udgave af Musik i Gryden. Det hele begyndte en varm lørdag i august 2004, hvor Grindsted Gymnastik og Idrætsforening for første forsøgte sig med en festival – dengang med Shubidua, Tørfisk, Neighbours og Take Off.

Første gang kom der 1.700 betalende gæster. Det tal er langsomt vokset – det samme er ambitionerne på musikfronten, hvor der gennem årene har været satset først og fremmest på dansk musik med et par enkelte udenlandske navne ind i mellem.

Fakta om Musik i Gryden

Endags koncert som arrangeres af fodbold, gymnastik og håndbold i Grindsted GIF.

Et koncertudvalg på 7 mand står bag arrangementet på Grindsted Stadion (Gryden), hvor omkring 500 frivillige er involveret. Mange af dem har været med i alle år.

Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, hvor der er gjort rigtig meget ud af forholdene med legeplads for børn, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter.

I 2017 fik Musik i gryden et overskud på cirka 120.000 kroner.

Musik i Gryden har gennem årene bidraget med fire millioner kroner til de tre arrangerende foreninger.

Powered by Labrador CMS