Oscarvinder såret under filmoptagelse

Superstjerne ramt af splinter da glas eksploderede under indspilninger til ny storfilm

Udgivet Opdateret

Den amerikanske skuespiller Jennifer Lawrence, der flere gange har været Oscarnomineret og som også har vundet en af de eftertragtede statuetter for sin hovedrolle i filmen ‘Silver Linings Playbook’, er kommet galt afsted. Det skriver blandt andet Page Six.

Artiklen fortsætter under videoen

Under indspilningen til en scene i sin nye film, ‘Don’t Look Up’ fredag den 5. februar blev hun ramt i ansigtet tæt på det ene øje af splinter fra et glas, der eksploderede.

Episoden medførte, at optagelserne straks blev afbrudt og udskudt.

Planlagt stunt

At glasset eksploderede var som sådan ikke et uheld men et planlagt stunt, der bare ikke forløb som det skulle.

”Det var et stunt, hvor et glas skulle knuses – men som endte med, at hun desværre blev truffet af splinter,” fortæller kilder, som dog samtidig forsikrer, at superstjernen trods uheldet er ok.

Stjernebesætning

I filmen, der er under indspilning i Boston, USA, og som har Leonardo DiCaprio i hovedrollen, spiller Jennifer Lawrence en astronom, der forsøger at slå alarm om, at jordens sikkerhed er truet af kæmpe asteroide.

Ud over Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence finder man også store navne som Cate Blanchett, Jonah Hill, Ariana Grande, Timothée Chalamet og Matthew Perry på rollelisten.

‘Don’t Look Up’, der er imødeset af filmkendere med enorm spænding, forventes at få premiere i løbet af 2021.

Powered by Labrador CMS