Optagelse på Badehotellet: Det var et helvede

Skuespilleren Mads Wille overtog dirigentstokken, da instruktøren blev syg med corona

Udgivet

I sin tiende sæson foran kameraet som grev Ditmar i 'Badehotellet' endte skuespilleren bag kostumet, Mads Wille i en helt anden rolle under optagelserne af den igangværende finalesæson.

Med undtagelse af tre afsnit i 'Badehotellets' allerførste sæson tilbage i 2013 har instruktør Fabian Wullenweber instrueret samtlige afsnit i de resterende sæsoner af successerien.

Indtil finalesæsonen, som netop nu ruller over skærmen.

Det skriver TV 2.

Ramt af corona

Fabian Wullenweber blev ramt af corona og skulle holde sig hjemme. Der blev sat en skærm op i hans lejlighed, så han kunne følge med i optagelserne og instruere fra distancen gennem holdets indspilningsleder, han havde i røret.

Men Fabian Wullenweber var for syg til at gennemføre.

- Det var et helvede at komme gennem den dag, siger han til tv2.dk.

Så derfor måtte man finde en sygevikar, og her faldt valget på Mads Wille. 

Instruktør Fabian Wullenweber har stået bag kameraet på "Badehotellet" siden første sæson. Her ses han med producer Pernille Bech Christensen, seriens skabere, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, og producer Michael Bille Frandsen forud for premieren på finalesæsonen.

Instruerede i tre dage

Mads Wille instruerede i tre dage, og der blev rykket rundt på optagelserne, så han skulle instruere scener med færre skuespillere frem for de store fællesscener.

Han instruerede dog nogle af kollegernes sidste scener i "Badehotellet", som lukker nu efter ti sæsoner.

- Det var i sig selv rimeligt bevægende faktisk, siger Mads Wille til tv2.dk.

Mads Wille tilføjer til mediet, at han håber, seerne ikke kan se forskel på skærmen, hvad der er instrueret af ham, og hvad der er instrueret af Fabian Wullenweber.

- Jeg føler, jeg sætter et punktum for en lang rejse, jeg ikke vidste, jeg skulle ud på, sagde Mads Wille på et pressemøde forud for premieren på tiende sæson i februar.

Sådan ser skuespiller Mads Wille ud i civil.

Far for første gang

Under optagelserne blev Mads Wille også far for første gang, da hans kæreste, skuespiller Tilde Maja Frederiksen, i 2019 fødte parrets søn.

- Jeg har fået en dejlig dreng - og det har andre også fået undervejs, og er helt klart et mere modnet menneske nu på den anden side af de her ti år. Det er sjovt at se tilbage på, siger han.

Powered by Labrador CMS