Område kendt fra film og tv scene for brutalt drab

En mand er sigtet i sagen.

De mange skyderier fandt sted i The Malibu Creek State Park, kendt fra både film og tv. Foto: Foto: Wikimedia Commons/Tobin/tobo, Rochester, NY, USA.
Udgivet Opdateret

Området The Malibu Creek State Park er kendt over hele verden af en helt unik årsag. Har du set den originale Planet of The Apes eller afsnit af M*A*S*H-serien, har du set parkområdet, der ligger 40 kilometer fra Los Angeles by.

BBC skriver, at området har været brugt til optagelser af et utal af film og tv-serier, og området består da også af kløfter, store vidder og søer, hvilket har givet filmskaberne unikke muligheder for at filme alt fra sci-fi- til krigsscener i Californien.

Langt fra Korea

Ifølge BBC fungerede området som baggrund for en stor del af optagelserne af den første Planet of The Apes-film fra 1968. TV-serien M*A*S*H blev også delvist filmet i området, der fungerede som en glimrende erstatning for det Korea, serien egentlig handler om.

Desværre er området nu også blevet kendt for en forfærdelig kæde af skyderier, blandt andet drabet på en 35-årig far til to piger, Tristan Beaudette, der blev dræbt 22. juni 2018 under en campingtur.

Han lå og sov i et telt med sine to døtre, der dengang var to og fire år gamle. Han blev dræbt af et skud i hovedet, og politiet i Los Angeles har længe ledt efter manden, der afgav det dræbende skud. Ifølge CNN var fader og døtre på campingtur, fordi Tristans kone læste til eksamen.

En 42-årig mand er blevet anholdt af Los Angeles Politi i sagen. Han er mistænkt for at stå bag flere forbrydelser de forgangne år, herunder det føromtalte drab og flere drabsforsøg. Det skriver CNN.

Den sigtede i sagen hedder Anthony Rauda, og han sigtet for drabet på en 42-årig familiefar, 10 drabsforsøg og fem indbrud, alle sammen begået i parkområdet.

CNN skriver, at Rauda er mistænkt for at skyde efter campister i november 2016.

Her blev en mand, der sov i en hængekøje, såret af skud. Få dage senere blev der afgivet skud ind i soveafdelingen af en bil, lyder det fra anklagerne i sagen.

Den sigtede i sagen er hjemløs, og han blev i oktober 2018 anholdt og sigtet for en række indbrud begået i et parkområde, der ligger 40 kilometer fra Los Angeles by.

Powered by Labrador CMS