Obduktion færdig: Sådan døde skuespillerinde

Naya Rivera forsvandt sidste uge og nu er dødsårsagen blevet bekræftet.

Skuespillerinden Naya Rivera var mest kendt for sin rolle i serien Glee. Klik videre for at se et billede af hende sammen med hendes søn, som var sammen med hende, da hun forsvandt.Foto: Fred Prouser / SCANPIX
Skuespillerinden Naya Rivera var mest kendt for sin rolle i serien Glee. Klik videre for at se et billede af hende sammen med hendes søn, som var sammen med hende, da hun forsvandt.Foto: Fred Prouser / SCANPIX
Udgivet Opdateret

Skuespillerinde Naya Riveras obduktion er nu færdig og politiet kan bekræfte, at hun er druknet.

Ifølge politiet er skuespillerindens død en tragisk ulykke. Der er intet der tyder på, at en forbrydelse har fundet sted. Det skriver TMZ.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Den færdige obduktionsrapport passer med teorien om, at skuespillerinden er druknet. Ligeledes passer ligets tilstand også med det tidspunkt hun skulle være forsvundet.

Ud fra efterforskningen er der intet, der tyder på, at noget kriminelt er hændt stjernen eller at hun har begået selvmord. Stoffer eller alkohol har heller ikke været indblandet. Hun har bare været offer for et tragisk uheld.

Reddede kun sin søn

Mandag blev Riveras lig fundet i søen Lake Piru i Californien. Retsmedicineren blev nødt til at bekræfte skuespillerindens identitet ud fra hendes tandsæt.

Som tidligere rapporteret af Kendte.dk tyder det på, at stjernen er druknet, da hun var ude og svømme med sin søn.

Strømmen var meget stærk den dag hun forsvandt, og hun havde tilsyneladende kun kræfter til at skubbe sin søn op på båden, og kunne ikke redde sig selv.

Sønnen har nemlig fortalt, at få øjeblikke efter, at han var blevet skubbet op på båden af Rivera forsvandt hun under overfladen.

Båden som de to sejlede ud på havde ikke anker og kan derfor have drevet væk, hvilket har betydet, at skuespillerinden skulle samle alle hendes kræfter for at redde sønnen.

Familien taler ud

Riveras familie har frigivet en udtalelse, hvor de udtrykker deres taknemlighed for alt den kærlighed og alle de bønner de har fået den sidste uge.

I udtalelsen står der blandt andet:

– Selvom vi sørger over tabet af vores smukke legende, er vi taknemlige over at kunne ære hendes minde og magnetiske ånd. Naya var et fantastisk talent, men var et endnu bedre menneske, mor, datter og søster.

Familien takker også politiet for deres hårde arbejde med at prøve at redde og efterfølgende finde Rivera.

Powered by Labrador CMS