Nyfødt fundet i skov: Betjent hyldet for smuk redning

Udgivet Opdateret

En kvindelig colombiansk politibetjent handlede resolut, da et spædbarn blev fundet efterladt og udsultet i et afsides skovområde.

For nylig blev et efterladt spædbarn fundet i underskoven i en afsides liggende beboelse i Colombia. Her var den 59-årige kvinde Edinora Jimenez ude at plukke appelsiner, da hun hørte en lyd, som hun først troede, var en skrigende kat. Det skriver The Independent. Da hun så nærmere efter, opdagede hun dog, at der lå et spædbarn mellem nogle planter i skovbunden. Barnet havde stadig navlestrengen hængende fast.

Edinora Jimenez fik tilkaldt hjælp, og her blev den helt rigtige politibetjent sendt af sted til opgaven.

Kunne se et behov

Luisa Fernanda Urrea, der for nylig har født et barn, tog nemlig hurtigt affære, da hun kom ud til det udhungrede spædbarn. Hun lod barnet die ved sit bryst, indtil redningspersonale ankom for at tage sig af barnet. Derfor hyldes hun nu som helt for sin amning, der kan have reddet det lille  barn liv. Hun mener dog selv, at hun blot gjorde, hvad enhver ville gøre i hendes sted.

– Jeg er en nybagt mor, og jeg har mælk, og jeg kunne se, at dette stakkels lille væsen havde et behov, forklarer hun til lokale medier.

Spædbarnet blev efterfølgende bragt til behandling, da det blandt andet var underafkølet og havde flere sår. Barnet har det dog godt nu, hvor de socialke myndigheder i landet tager sig af det, mens man forsøger at finde en adoptivfamilie.

Politiet forsøger også at finde frem til barnets mor, der risikerer at blive sigtet for mordforsøg.

Se videoklippet øverst i artiklen…

Powered by Labrador CMS