Ny stripperfilm: Se Jennifer Lopez som aldrig før

Jennifer Lopez viser i filmen 'Hustlers', hvordan man stripper som professionel.

Udgivet Opdateret

Tøj, solbriller, parfume, tv-programmer og så selvfølgelig musik.

Det er ikke så lidt, Jennifer Lopez lægger navn til.

Den amerikanske sanger med latinamerikanske rødder, som nogle engang blot betragtede som en døgnflue med et godt bagparti, er i dag meget mere end en kreativ kunstner, der hopper fra genre til genre og fra medie til medie.

Men på det seneste er Jennifer Lopez gået tilbage til rødderne – og om muligt forsøger hun at vise sig selv endnu mere frem, end da hun brød igennem lydmuren som ung.

Superstjernen medvirker nemlig i den nye film ‘Hustler’s, hvor hun viser, hvordan man stripper som professionel. Og det går mildest talt ikke stille for sig for superstjernen, der viser, hvad kroppen kan bruges til.

Pigen fra blokken

Hun er sit eget brand. “Jenny from the block”, som hun synger om sig selv, er forretningskvinde med stort “F”.

De anerkendte magasiner Forbes og Time har flere gange udnævnt Lopez som en af de mest indflydelsesrige kvinder i verden – og en af de rigeste. Det anslås, at hun er god for op mod 400 millioner dollars.

I første omgang brød hun igennem som professionel danser, så gjorde hun det til sin levevej at være skuespiller, inden hun i slutningen af 1990’erne udgav sit første album. Men det var hendes næste album, der skabte det helt store gennembrud. Siden blev der lidt mere stille om poplatino med de flotte former.

Karrieren kom igen på skinner, efter at hun blev valgt til at være dommer i talentprogrammet “American Idol” i 2011. Programmet ses verden over, og Lopez har brugt sin medvirken som en slags affyringsrampe til at udbygge sit forretningsimperium.

Onsdag den 24. juli fyldte Jennifer Lopez 50 år.

Powered by Labrador CMS