Ny mand til Sarah

Sarah Grünewald får for første gang i fem år en mandlig medvært på "Vild med dans"

Udgivet Opdateret

Tv-værten Sarah Grünewald spenderer det sidste af sommeren på årets Smukfest i Skanderborg, inden efteråret begynder, og "Vild med dans" traditionen tro valser over skærmen på TV 2.

Christiane Schaumburg-Müller holder pause i år, og derfor får Sarah Grünewald en ny medvært til det, der bliver den 19. udgave af den uhyre populære dansedyst.

- Der er tænkt lidt ud af boksen. Vi får en måske ikke helt så traditionel TV 2-vært, siger Sarah Grünewald og uddyber:

- En traditionel TV 2-vært er en, der har lavet fjernsyn i rigtig lang tid, som jeg selv har. Man kan finde sådan en vært, og så kan man finde en vært, som måske tager sig selv lidt mere ind i det, forklarer hun.

- Han er helt sin egen

- Man bliver lidt skadet som vært. Det er jeg også selv blevet. Man går ind og bliver en del af et program på en eller anden måde. Men vi får ikke en person, der skal proppes ned i en kasse - han er helt sin egen.

Dermed bekræfter Sarah Grünewald, at hun får en mandlig medvært.

Sidst hun havde det, var for fem år siden i sæson 14 tilbage i 2017, da hun udgjorde værtsduoen med Claus Elming.

Slut med Christiane

De seneste fire sæsoner har Sarah Grünewald haft Christiane Schaumburg-Müller som medvært.

Ifølge Sarah Grünewald kommer hendes nye medvært til at forny "Vild med dans".

SARAH GRÜNEWALD

Sarah Backhaus Grünewald (født 5. februar 1984 i Tyskland) er en dansk model, tv-vært og skuespiller.

I 2013 blev Sarah Grunëwald valgt som Claus Elmings nye medvært som erstatning for Christiane Schaumburg-Müller i sæson 10 af Vild med dans. Hun vendte tilbage som vært i sæson 11.

Da Vild Med Dans sendte sin femtende sæson i efteråret 2018, fik hun en ny værtsmakker i form af Christiane Schaumburg-Müller, da Claus Elming meddelte, at han ikke vendte tilbage som vært.

Hun er født i Tyskland, men er opvokset i Marielyst på Falster.

I 2014 blev hun gift med sin kæreste, Rasmus Backhaus. Deres søn, Luis, er født i marts 2016. I februar 2019 meddelte Grünewald, at parret skulle skilles.

Kilde: Wikipedia

- Det er vildt dejligt, for det giver også mig ny energi, så jeg glæder mig bare helt vildt til det, jubler den 38-årige Vild med dans-veteran.

For denne sæson kan Sarah Grünewald nemlig fejre sit tiende år som vært på programmet.

Sarah Grünewald kan fejre sit tiende år som vært på 'Vild med dans' i år.
Sarah Grünewald kan fejre sit tiende år som vært på "Vild med dans" i år.

- Det er meget rørende

- "Vild med dans" er for mig som at komme hjem. Jeg holder så meget af at se vores deltageres transformation. Det er virkelig rørende, synes jeg. For mig er det meget mere end et danseprogram, siger hun og fortsætter:

- Der kan være mænd, der lige pludselig lander i deres egen krop efter 50 år, hvor de måske ikke har boet i den og lært den ordentlig at kende, men bare har været der. Eller kvinder, der lander i deres krop og måske lige pludselig finder ud af, at de er sensuelle og lækre.

Powered by Labrador CMS