Ny koncertrække byder på eksklusive intimkoncerter

Cocal Cola står bag en ny koncertrække af eksklusive intimkoncerter. Første navn er allerede afsløret.

Allerede den 28. april starter Coke Music, hvor det er muligt at opleve albumaktuelle Alex Vargas på Radar i Aarhus. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Der vil være koncerter både i København og Aarhus, når ny koncertrække byder på eksklusive koncerter med toppen af den danske musikscene i løbet af sommeren. Populære Alex Vargas er netop blevet offentliggjort som det første navn.

Intimkoncert med Alex Vargas

Allerede den 28. april starter Coke Music, hvor det er muligt at opleve albumaktuelle Alex Vargas på Radar i Aarhus.

Vargas, der blev kåret til Årets Danske Solist ved Danish Music Awards 2016, har inden for den seneste tid taget den danske musikscene med storm, ikke mindst i forbindelse med at han i sidste måned udgav sit længe ventede debutalbum Cohere.

Intimkoncerten med Alex Vargas skulle efter sigende blive en både intens, sjælfuld og personlig oplevelse med den unge talentfulde kunstner.

Overraskelser hele foråret og sommeren

Det er Coca-Cola, der i samarbejde med Universal inviterer til musikoplevelser ud over det sædvanlige.

Allerede nu har de afsløret, at der kommer seks koncerter i rækken.

– Coke Music handler om at skabe fantastiske, stemningsfulde oplevelser i hverdagen, som vi kan være sammen om og dele med hinanden. Og lige netop dét med fantastiske oplevelser, det kan musikken, fortæller Peter Hædersdal fra Coca-Cola Denmark i en pressemeddelelse.

Det bliver tidens bedste og mest interessante kunstnere, der sætter scenen til de kommende intimkoncerter, der vil emme af personlighed, VIP-stemning, intimitet og god energi.

Indtil nu er Alex Vargas det eneste navn, der er blevet offentliggjort, men den næste koncert bliver i maj, afslører Coca-Cola.

360-graders live-streaming på ny YouTube-kanal

Som noget helt nyt vil det være muligt at se koncerterne direkte i 360-graders live-streaming via den helt nye YouTube-kanal, CokeTV, der havde premiere i sidste uge. 360-graders-videoer gør det muligt at se hele rummet og få følelsen af selv at være til stede.

Coca-Cola er nogle af de første i Danmark, der viser 360-graders live-streaming.

Hype omkring billetter

Vil du med til koncerten den 28. april, skal du være hurtig ved tasterne. Koncerterne er alle eksklusive, lukkede events, som man kun kan vinde billetter til på Coca-Colas Facebook-side.

Powered by Labrador CMS