Ny ejer vil rive hundedyrt hus ned

Palm Beach palæet blev sat til salg for 22 millioner dollars. Nu fjerner den nye ejer det fra jordens overflade.

Jeffrey Epsteins ‘Palm Beach vandkants-palæ, der blev sat til salg i juli måned for 22 millioner dollar, og som efter det nu er blevet solgt, skal rives ned. Foto: Scanpix/Pedro Portal/Miami Herald/TNS/Sipa USA)
Udgivet Opdateret

Den amerikanske ejendomsudvikler Todd Michael Glaser har ifølge New York Post fortalt The Wall Street Journal, han har har købt et pragtpalæ beliggende direkte til vandet i Palm Beach, Florida, af boet efter afdøde Jeffrey Epstein.

Mediet skriver også, at der angiveligt er tale om en ejendom, hvor Jeffrey Epstein skulle have begået seksuelt misbrug af mindreårige piger.

Artiklen fortsætter under videoen

Ejendommen blev sat til salg i juli måned til en pris på svimlende 22 millioner dollar. Det svarer til godt og vel 140 millioner danske kroner.

Alene derfor vil den nye ejers planer med ejendommen nok undre de fleste. I hvert fald her på vore breddegrader. Han har nemlig angiveligt tænkt sig at fjerne den fra jordens overflade.

“Palm Beach vil blive meget glade, når den er væk,” har han sagt til The Wall Street Journal.

Todd Michael Glaser vil ikke ud med, hvor meget, han har betalt for ejendommen, men siger, han har fået en klækkelig rabat.

En kilde tæt på handlen har dog ifølge New York Post fortalt, at der skulle være tale om 18 millioner dollar, som jo da også er en slat for en ejendom, der skal rykkes ned.

Skulle nogen være interesseret i en anden af afdøde Jeffrey Epsteins ejendomme, er et Manhattan byhus ifølge New York Post en mulighed. Men man må til lommerne. Det er udbudt til salg for 88 millioner dollar – eller 562 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS