Nu skal der bejles til vraget kvinde

Til sommer blænder TV 2 op for tiende sæson af "Landmand søger kærlighed". Blandt deltagere er Linea, der i seneste sæson bejlede til vinbonden Claus

Udgivet Opdateret

Når det populære datingprogram "Landmand søger kærlighed" vender tilbage med en ny sæson til sommer, vil særligt en deltager være genkendelig for faste seere af programmet.

37-årige Linea var nemlig med i den seneste sæson af programmet, hvor hun havde set sig lun på vinbonden Claus, der dog havde et godt øje til en af de andre kvinder.

Driver et stutteri

Nu er det altså Linea, der skal bejles til, når den tiende sæson af programmet ruller over skærmen. Det skriver TV 2.

Hun bor i et bindingsværkshus på Midtsjælland og driver et stutteri. Linea drømmer om en mand, der respekterer hende samt de ting, hun går op i - og så skal han også selv have noget at gå op i.

Blandt andre håbefulde landmænd er der også 29-årige Gustav, der nu ejer sin fødegård og sideløbende arbejder han som malkerobotsælger.

Vinterbadning og flycertifikat

Gustav er ekstrovert og social, og så mener han selv, at man kan tale med ham om alt. 

Han søger en åben, ligeværdig og selvstændig kvinde med ben i næsen, som han på sigt kan stifte familie med.

Også 42-årige Niels Erik er på jagt efter en at dele livet med. Han driver en gård lidt uden for Randers, og i sin fritid går han til crossfit tre gange om ugen, vinterbader og er ved at tage flycertifikat.

27 til 64 år

Han drømmer om at møde en kvinde, der elsker naturen, har humor, er aktiv og som han kan stifte familie med.

I sæsonen leder i alt seks landmænd - fire mænd og to kvinder - efter den eneste ene, og aldersspændet er fra 27 til 64 år.

Indtil videre er der blevet sendt ni sæsoner af datingprogrammet "Landmand søger kærlighed", der har Lene Beier som vært.

Flere deltagere i programmet har fundet kærligheden, og der er flere babyer og bryllupper iblandt.

Gennem ni sæsoner har tv-vært Lene Beier hjulpet landmænd fra hele landet med at finde kærligheden gennem datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed'. (Arkivfoto).
Gennem ni sæsoner har tv-vært Lene Beier hjulpet landmænd fra hele landet med at finde kærligheden gennem datingprogrammet "Landmand søger kærlighed". (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS