Nu kan du købe et stykke Helmig-historie

Det forudsætter selvfølgelig, at du har råd ...

For de 24 millioner følger en strålende udsigt, et stort hus og en endnu større grund. Foto: Nybolig Per Faurholt Risskov.
Udgivet Opdateret

Overvejer du at flyte, og har du 24,5 millioner danske kroner liggende, så kan du få dig et hus med udsigt til Aarhus Bugt, et hus der i øvrigt er en del af dansk musikhistorie.

Det er ikke husets nuværende ejer, der er musiker. Boliga skriver i en pressemeddelelse, at husets nuværende ejer hedder Allan Freivald, men i 2012 købte han huset af ingen andre end Thomas Helmig og dennes hustru, Renée Toft Simonsen.

Parret solgte huset for 14,4 millioner kroner for syv år siden, og nu er huset altså sat til salg igen, til en noget højere pris end for syv år siden.

Boliga henviser til ejendomsmæglerfirmaet Nybolig Per Faurholt Risskov, der skriver, at man får udkig til bugten og en villa med udsøgte detaljer, “der er renoveret og istandsat med respekt for den oprindelige byggestil.” +

Med huset følger 1644 kvadratmeter grund, og selve boligarealet er på 300 kvadratmeter. Det giver en kvadratmeterpris på 80.500 kroner, men for de penge kan man også sige, at man bor som en Helmig.

Du kan læse mere om huset hos Boliga.

Powered by Labrador CMS