Nu kan du bo hos Thomas Helmig

Ved hjælp af Facebook tilbyder René Toft Simonsen og Thomas Helmig udlejning af deres lækre Malaga-lejlighed ved solkysten 

Udgivet Opdateret

René Toft Simonsen og Thomas Helmig har sat deres fine lejlighed i Malaga til udlejning på Facebook.

- Vi lejer stadig vores skønne lejlighed ud i Malaga centrum, skriver den 58-årige forfatter og tidligere fotomodel, der er gift med popidolet Thomas Helmig.

Hun giver en detaljeret beskrivelse af herligheden.

15 minutter til stranden

- Beliggenheden kunne ikke være bedre.

Med kun 50 meter til det historiske Teatro Cervantes og 200 meter til Plaza Merced. Stranden er også inden for rækkevidde blot en 15 minutters gåtur væk, hvilket gør dette til den perfekte base for både kultur- og strandentusiaster.

- Lejligheden på 100 kvadratmeter byder på moderne komfort og har en ideel beliggenhed for dem, der ønsker at opleve alt, hvad Malaga har at byde på.

- Den rummer et dejligt soveværelse med en dobbeltseng, et moderne badeværelse og toilet, et fuldt udstyret køkken, samt en hyggelig udendørs patio. 

5.000 kr pr. uge

- Derudover findes der en spisestue og en stue, hvor der er en sovesofa med plads til to personer.

Prisen for at leje lejligheden er 5.000 kroner pr. uge med en ekstra omkostning på 600 kroner for rengøring og 150 kroner pr. person for vask af sengetøj og håndklæder, skriver René Toft Simonsen på sin Facebook-profil.

Parret har i øvrigt også et hus i bjergene, i byen Canillas de Aceituno, tæt på Malaga.

Klik herunder og se fotos af lejligheden:

Powered by Labrador CMS