Nu er de grækere

Grækenlands premierminister har personligt overrakt parret deres nye pas.

Tom Hanks og hans Hustru Rita Wilson kan nu også kalde sig for græske statsborgere. Klik videre i galleriet for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Monica Almeida/File Photo
Tom Hanks og hans Hustru Rita Wilson kan nu også kalde sig for græske statsborgere. Klik videre i galleriet for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Monica Almeida/File Photo
Udgivet Opdateret

Stjerneparret Tom Hanks og hustruen Rita Wilson har i den grad været været i mediernes søgelys gennem de seneste par måneder. Ikke så meget på grund af deres meritter, men fordi de begge har været ramt af corona-smitte.

Nu rammer de så igen forsiderne men denne gang af en helt anden grund. Det vender vi tilbage til.

Artiklen fortsætter under videoen

Parret opholder sig lige nu i Grækenland, som de har et helt særligt og tæt forhold til. Det skriver blandt andet CNN.

Sammen med deres børn, Colin, Truman, Elizabeth og Chet, blev parret sidste år tilbudt at blive æresborgere i Grækenland, skriver mediet.

Baggrunden er, at de græske myndigheder ønskede at henlede opmærksomheden på, hvordan parret har arbejdet for at sprede information og skabe opmærksomhed omkring de massive skovbrande, der hærgede områder omkring Athen i 2018.

Nu er de så blevet forsynet med nye, græske pas, som de fik overrakt af den græske premierminister Kyriakos Mitsotakis og hans hustru ved en lille uhøjtidelig ceremoni.

Premierministeren har efterfølgende delt et foto fra begivenheden på Instagram.

“Rita Wilson og Tom Hanks er nu stolte, græske indbyggere,” skiver han i sit opslag.

Rita Wilson og Tom Hanks er iøvrigt indehavere af en ejendom på den græske ø Antiparos. Han er desuden medlem af den græsk-ortodokse kirke.

Powered by Labrador CMS