Nu er årets Vild med dans-hold næsten komplet

Med de nyeste offentliggørelser af årets "Vild med dans"-deltagere er holdet af kendte danskere næsten komplet.

Mille Dinesen deltager i Vild med dans. Foto: Nikolai Linares/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Siden Mille Dinesen i juni fortalte til Realityportalen.dk, at hun var klar til at stille op i dette års “Vild med dans”, har rygterne svirret omkring skuespillerindens deltagelse.

Tirsdag kunne TV2 så endelig bekræfte, at de – efter at have forsøgt i flere år – har fået “Rita”-skuespillerinden med på holdet.

Og nu er også designeren Nicholas Nybro, der har designet tøj til sangerinden Sia og til den folkekære skuespillerinde Ghita Nørby, bekræftet som ny dansedeltager i det populære underholdningsprogram. Det bekræfter TV2.

Bekræftelsen af Mille Dinesens deltagelse kom næsten samtidig med offentliggørelsen af den unge skuespiller Mathias Käki Jørgensens deltagelse. Mathias Käki Jørgensen slog sidste efterår igennem, da han spillede rollen som Oliver Bondesen i TV2-serien “Norskov”.

Med Mille Dinesen på listen over dette års nydansere er alle de kvindelige deltagere blevet offentliggjort, bekræfter tv-kanalen.

Mille Dinesen, der ud over serien “Rita” også kan skrive filmen “Nynnes Dagbog” på CV’et, skal kæmpe mod både tv-værter, fægtere, sangerinder og en designer på dansegulvet i den kommende sæson af det populære tv-program.

I alt er elleve nydansere indtil videre blevet offentliggjort af produktionsselskabet.

Skuespillerne Mathias Käki Jørgensen og Mille Dinesen skal blandt andre kæmpe mod kollegaen Laura Bach, der også har haft en rolle i tv-serien “Rita”.

Af de musikalske nydansere har Julie Berthelsen, Kirsten Siggard og Thomas Buttenschøn takket ja til at deltage i programmets 13. sæson.

De tre skuespillere og tre sangere skal desuden danse mod filminstruktør Søren Fauli, bokseren Sarah Fahmoud, fægteren Patrick Jørgensen, designeren Nicholas Nybro og tv-værten Lene Beier, der har fortalt TV2, at hun presser dansetræningen ind mellem optagelserne til den nye sæson af “Landmand søger kærlighed”.

De sidste par sæsoner af “Vild med dans” har været med deltagelse af i alt 12 par. Det forventes derfor, at TV2 inden længe offentliggør endnu en kendt mænd, som skal svinge stængerne i den kommende sæson.

Dommerpanelet med Anne Laxholm, Britt Bendixen, Jens Werner og Nikolaj Hübbe sidder igen i år klar til at votere de 12 pars præstationer.

Efterårets “Vild med dans” bliver den 13. sæson af det populære show og får premiere 22. september 2016.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS