Nu bliver drømmen til virkelighed

Thomas Levin spiller hovedrollen i teaterstykket "Visit From An Unknown Woman". Det er første gang, at han får en rolle i en engelsk forestilling

Udgivet Opdateret

En mangeårig drøm er gået i opfyldelse for skuespiller Thomas Levin. 

Han har fået sin første hovedrolle på den engelske teaterscene.

- Jeg er dybt beæret over den tillid, der er blevet vist mig, og jeg glæder mig til at komme i gang, skriver Thomas Levin i et mailsvar.

Den 45-årige skuespiller har tidligere medvirket i flere tv-serier, blandt andet "Borgen" og "Norskov".

På Hampstead Theatre i London

Men hen over sommeren skal han spille rollen som den berømte forfatter Stefan, der lever et liv i sus og dus, i teaterstykket "Visit From An Unknown Woman", der opføres i Hampstead Theatre i London.

Thomas Levin fortæller, at han holder meget af London, og at han har været der en del - både privat og i forbindelse med arbejde.

- Jeg har lånt en lejlighed og glæder mig til at kunne spadsere til og fra teateret hver dag. Og så bliver det skønt at være i London over sommeren, selv om jeg primært kommer til at opholde mig i en smuk teatersal, skriver han.

Den 45-årige skuespiller Thomas Levin skal være med i en engelsk teaterforestilling på Hampstead Theatre i London. (PR-foto)

Bliver helt klart hårdt

Hjemme i Danmark har Thomas Levin en kone, skuespilleren Laura Christensen, og to børn på 13 og 6 år.

- Det bliver helt klart hårdt at skulle undvære familien så længe, skriver han.

De seneste år har familien dog vænnet sig til, at Thomas Levin mangler ved spisebordet. Siden 2020 har han medvirket i den britiske spionserie "Alex Rider", der også er optaget i England.

Møder stor forståelse

- Så vi er som familie vant til, at jeg nogle gange er væk. Laura er jo selv skuespiller, så der er stor forståelse for, at det er en sjælden mulighed, jeg har fået, lyder det fra Thomas Levin, der fortsætter:

- Og så kommer de naturligvis også over og besøger mig undervejs.

"Visit From An Unknown Woman" har premiere den 21. juni og vises indtil slutningen af juli.

Powered by Labrador CMS