Nu afsløres alle detaljerne: Kom helt tæt på Harry og Meghans bryllup

De imponerende detaljer og det overdådige tøj bliver nu vist frem til hele verden.

Udgivet Opdateret

Der er dage i livet, som man aldrig glemmer. For mange er dagene forbundet med noget helt særlig – og der kan ikke være nogen tvivl om, at prins Harry og hertuginde Meghan Markle for altid vil huske den 19. maj 2018. Det var nemlig her, at det royale par sagde ja til hinanden og blev gift.

Brylluppet blev set verden over – og den populære skuespillerinde fik sin prins i et bryllup, som man formoder har kostet op mod 270 millioner kroner.

Men det ekstravagante bryllup bød også på mange overraskelser – såsom at det var prins Charles, der førte Meghan Markle op ad gulvet, da hendes far ikke deltog i brylluppet.

Men nu er der nye detaljer om én helt særlig ting – tøjet.

Bjergtagende detaljer afsløret

På Windsor Castle er der nemlig en helt særlig udstilling, som er blevet offentliggjort. Man kan nemlig komme ind og se tøjet, som Harry og Meghan bar til parrets bryllup. Og hvis man på nogen måde går op i monarkiet eller bare vil se overdådige detaljer, så er udstillingen et besøg værd.

Det er nemlig muligt at komme helt tæt på og se de imponerende detaljer, som ellers ikke var nemme at få øje på gennem TV-skærmen. Det er blandt andet muligt at komme helt tæt på Meghan Markles brudekjole og det imponerende slør, som gemte på tonsvis af detaljer. Derudover vil det også være muligt at se det diamant og plantin diadem, som Meghan Markle lånte af dronning Elizabeth til brylluppet.

Det vil være muligt at se brudeparrets tøj i ti uger.

Powered by Labrador CMS