Nikitas kæreste stiller krav

Mikkel Christensen vil gerne flytte ind hos Nikita Klæstrup - på én betingelse

Udgivet Opdateret

De faldt for hinanden, da han deltog i datingprogrammet ’FBoy Island’, der blev sendt tidligere i år, og hvor hun fungerede som tilrettelægger.

Kærlighed ved første blik, har Mikkel Christensen kaldt sit første syn af Nikita Klæstrup, og nu er parret i færd med at flytte sammen i hendes lejlighed på Islands Brygge i København.

Depotrummet ryger

Dog er der lige én betingelse, der skal opfyldes fra hans side.

- Det er mit krav, at jeg skal have mit eget musikstudie, så depotrummet må ryge, siger Mikkel Christensen til kendte.dk ved premieren på ’Viktor mod Verden’ i Imperial.

Det betyder, at Nikita Klæstrup må rydde sit sko-opbevaringsrum.

- Så nu bliver det spændende, hvad der skal ske med alle skoene, lyder det hemmelighedsfuldt fra den 28-årige tidligere ’Divaer I Junglen’-deltager, der i dag skriver om reality hos Ekstra Bladet.

- Så jeg prøver at forvandle mit depotrum til et musikstudie, fortsætter hun uden at se særlig sur ud over trommeslagerens betingelsesløse krav.

Nikita Klæstrup og Mikkels Christensen flytter snart under samme tage.
Nikita Klæstrup og Mikkels Christensen flytter snart under samme tage.

Isolerer med skumgummi

Midt i omrokeringen virker det nemlig som en trøst, at Mikkel i stedet for at tage ud i byen for at spille og programmere beats, kan blive hjemme hos hende, så hun ikke skal føle sig ensom.

Mikkel har til gengæld lovet hende at isolere skumgummi i høretelefonerne for at eliminere støj, når han skal arbejde med musikken.

- Det bliver mindre larm for mig, så jeg kan se tv imens, siger hun.

Powered by Labrador CMS