Nadia Shila udsat for indbrud: Blev lukket ind af udlejer

Nadia Shila har haft indbrud. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Nadia Shila har haft ubudne gæster. Hendes udlejer har låst en person ind, der har tømt flyttekasser og taget dem med sig

Nadia Shila har haft indbrud. Det er dog sket under lidt usædvanlige forhold. På sin blog forklarer hun, at hun har raget en anelse uklar med et flyttefirma, da hun skulle flytte.

Hun havde fået flyttekasser fra et firma, hvorefter hun ombestemmer sig og vælger et andet flyttefirma. Det falder ikke i god jord hos det første firma:

– (han) vil have sine kasser igen, det er også fint, men vi var jo nødt til lige at pakke tingene ud igen, og over i de andre fra Larsens flyttefirma, det kunne han ikke vente på og på trods af at jeg bad om et konto nummer så jeg eventuelt kunne sætte pengene over for flytte kasserne, da han jo ikke ville vente, skrev han så at jeg fandme bare kunne beholde dem.. OK tak, skriver hun.

Udlejer låste flyttemand ind

Nadia Shila forklarer, at hendes udlejer har en nøgle til huset, og at:

– (…) hun i tide og utide kommer og låser sig ind, og ”tjekker” huset.

Men en dag kommer udlejeren ikke alene:

– Hun har ham fra flyttefirmaet med (som var skide sur) og hun låser så ham ind i kælderen og huset hvor alle vores pakkede og udpakkede flyttekasser står fra Larsens flyttefirma, tømmer halvdelen af kasserne ud over hele gulvet, og tager resten med sig hvor ALLE mine personlige papirer er i.

Hun skriver, at både udlejer og flyttemand bliver anmeldt for indbrud og tyveri, og at hun vil kontakte LLO.

Powered by Labrador CMS