Nadia Shila i Statsforvaltningen: Jannick får samvær

Nadia Shila har været til endnu et møde i statsforvaltningen. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Nadia Shilas søn får lov til at se sin far – men kun hjemme hos Nadia Shila, når hun er der

Det har ikke været nemt for Nadia Shila og hendes eks-kæreste Jannick at få tingene til at fungere.  Deres første møde i Statsforvaltningen gik slet ikke, som det skulle, derfor var der både en jurist og en børnesagkyndig med til det andet møde.

Nadia Shila skriver på sin blog:

– Ved første møde fortalte jeg jo mine bekymringer ved, at Jannick skulle have Kyle på weekend alene, da han for det første slet ikke kender ham, fordi det er så lang tid siden. at han har set ham, og han for det andet ikke er klar til det ansvar endnu. Det blev Jannick selvfølgelig vred over, det er jo klart da det er hans barn, og han kunne bare ikke se det fornuftige i det, jeg sagde.

Har skiftet mening

Men faderen har haft noget tid til at tænke over tingene, skriver hun:

– Noget af det første Jannick siger da han kommer ind er, at han havde tænkt en hel del over det, samt talt med hans sagsbehandler i kriminal forsorgen, og han ville IKKE have ham på weekend nu alligevel.

Nu ønsker Jannick i stedet overvåget samvær.

Kommer til at foregå hjemme hos Nadia Shila

Det tidligere par fandt en løsning, så Jannik kan se sin søn:

– Så vi aftaler faktisk at samværet fremover bliver hos mig (så er jeg der så jeg kan hjælpe ham, hvis han har brug for det) og det er i Kyle’s egne trygge rammer, og Jannick har mulighed for at gå en tur med ham, tage en tur til Slagelse, gå ned på havnen eller hvad han nu ellers kunne have lyst til med Kyle..

– Til at starte med bliver det 2½-3 timer, og så kan vi sætte det op, efterhånden som han bliver mere klar.

Nadia Shila er nervøs, men hun håber, at besøgene kommer til at fungere.

Powered by Labrador CMS