MØ ude med ny single og klar til verdensturné

Fynboen Karen, nok bedre kendt som MØ, er ude med efterfølgeren til hittet "Kamikaze".

MØ arbejder på et nyt album. Efterfølgeren til Kamikaze hedder Final Song. Foto: Instagram.
MØ arbejder på et nyt album. Efterfølgeren til Kamikaze hedder Final Song. Foto: Instagram.
Udgivet Opdateret

Der er fortsat fuld fart på Mø’s karriere, og der er ikke blevet mindre at se til, efter hun sidste år lagde vokalen på Major Lazer nummeret Lean On, der, udover at blive et globalt megahit, også er den mest streamede sang på Spotify nogensinde.

Efterfølgeren Kamikaze gik platin i Danmark, mens MØ har været i studiet og arbejdet videre, blandt andet med MNEK, der tidligere har arbejdet sammen med kunstnere som Beyonce og Zara Larsson. Det har nu har ført til singlen Final Song, som nu er udkommet, skriver Sony Music.

Lægger sidste hånd på nyt album

I øjeblikket er den unge fynbo ved at lægge sidste hånd på sit andet album, der skal følge op på succesen fra debutpladen No Mythologies to Follow fra 2014 – et album der forventes at udkomme senere på året, hvor Final Song giver et bud på MØ’s musikalske udvikling.

Sammen med den nye single, Final Song, annoncerer Mø også en stor verdensturne, der i løbet af efteråret lægger vejen forbi Forum København. Men inden nyt album og verdensturne skal MØ dog først rundt på nogle af verdens største festivaler, hvor hun blandt andet spiller Orange Scene på årets Roskilde Festival om knap to måneder.

Powered by Labrador CMS