Mine bryster har åbnet døre

Sofia Vergara erkender blankt, at en del af successen skyldes hendes udseende

I et interview med det spanske medie El País forklarer skuespilleren Sofia Vergara hudløst ærligt, at hun fuldt ud er klar over, at en stor del af hendes succes skyldes den måde, 'moder jord' har skruet hende sammen på. 

Den colombianskfødte Hollywood-stjerne, der fik sit helt store gennembrud i rollen som 'Gloria' i hitserien 'Modern Family', er lige nu aktuel i serien 'Griselda'.

Noget hun genkender

Og i serien bliver hendes karakter, 'Griselda Blanco', ofte omtalt som 'brysterne' eller 'numsen'.

- Det er noget, jeg genkender mig fra mig selv. Det ville være fuldstændig absurd at benægte det. Mine store bryster og min krop har åbnet masser af døre for mig, siger hun i interviewet.

Har altid benyttet sig af det

Sofia Vergara fortæller også, at hun allerede som ganske ung, blev klar over den effekt, hendes udseende havde på andre, og at hun altid har benyttet sig af det.

Men hun forklarer dog også, at udseendet ikke er den eneste årsag til, at hun nu som 51-årig stadig bliver tilbudt roller.

- Jeg er ikke bange for at tage en risiko og arbejde hårdere end mange andre. Der er kvinder, der er smukkere, yngre og har større bryster end mig. Men jeg er her stadig, fordi jeg har vist, hvad jeg kan, siger hun.

 

Powered by Labrador CMS