Michael Jacksons søn spreder juleglæde

Prince Jackson gav den som julemand overfor dårligt stillede Los Angeles børn.

Prince Michael Jackson er gået i sin berømte fars fodspor og har stiftet velgørenhedsorganisationen ‘Heal L.A. Foundation’. Foto: Scanpix/REUTERS/Steve Marcus
Prince Michael Jackson er gået i sin berømte fars fodspor og har stiftet velgørenhedsorganisationen ‘Heal L.A. Foundation’. Foto: Scanpix/REUTERS/Steve Marcus
Udgivet Opdateret

En gruppe børn fra dårligt stillede Los Angeles familier fik sig en sjælden herlig juleoplevelse tirsdag den 22. december.

De havde nemlig ifølge blandt andet TMZ den helt specielle og ganske givtige oplevelse at komme med en helt særlig person på jule-shopping.

Artiklen fortsætter under videoen

Det var såmænd Prince Jackson, ældste søn af afdøde Michael Jackson, der havde sat børnene i stævne. Han har også efterfølgende delt oplevelsen i nogle små videoer på sin Instagram-profil.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Prince Jackson (@princejackson)

Michael Jackson stiftede tilbage i 1992 velgørenhedsorganisationen ‘Heal the World Foundation’ og sønnen er gået i sin fars fodspor og står bag ‘Heal L.A. Foundation’, der koncentrerer sig om velgørenhed i Los Angeles området.

Det var netop i samarbejde med sin organisation, Prince Jackson havde taget initiativ til sin lille julevent, der foregik i en Mattel legetøjsforretning tæt på virksomhedens hovedkvarter.

Hvert af børnene fik 150 dollar- det svarer til godt og vel 900 danske kroner – at shoppe for og de nærmest flåede herligheder ned fra hylderne i butikken. Med hjælp af dagens glade giver når det kneb at nå.

Adskillige af poderne måtte ved kassen sande, at de havde overskredet deres rådighedsbeløb, men det blev der på fantastisk vis rådet bod på.

Mattel valgte nemlig i den særlige anledning at give 50 procent rabat på alt til sine små kunder.

Det er langt fra første gang, Prince Jackson og ‘Heal L.A. Foundation’ træder til under corona-pandemien. Tidligere år stod de i fællesskab bag en dag med bespisning af dårligt stillede.

Organisationen har også en ugentlig dag, hvor den arrangerer gratis take-away forplejning i Los Angeles.

Powered by Labrador CMS