Mette afslører: Er gravid

Der er dømt babylykke hos den tidligere Vild med dans-finalist Mette Sommer, afslører hun på Instagram

Mette Sommer nåede helt til finalen i den seneste udgave af "Vild med dans" sammen med dansepartneren Morten Kjeldgaard. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Tv-personlighed og influencer Mette Sommer, som hoppede i danseskoene i den seneste sæson af TV 2-programmet "Vild med dans", er ved at revne af lykke.

Hun og kæresten, Kristian Kjær Lindegaard, skal nemlig være forældre.

Det afslører hun i et opslag på det sociale medie Instagram.

- Så er der en måned tilbage af vores rejse, og vi kommer nok til at skulle betale for overvægt, skriver hun i opslaget, hvor hun sammen med kæresten viser babybulen frem.

Kendt ansigt

Mette Sommer blev et kendt ansigt i Danmark, da hun medvirkede i TV 2-programmerne "Bachelor" og senere "Bachelorette", hvor hun gav sin sidste rose til Boris Hjort.

Kærligheden holdt dog ikke, og kort efter fandt hun sammen med ekskæresten Kristian Lindegaard, som hun altså nu skal have sit første barn med.

Nåede finalen

Efter datingprogrammerne deltog Mette Sommer i underholdningsprogrammet "Vild med dans", hvor hun uge efter uge imponerede dommerne og nåede helt til finalen sammen med dansepartneren Morten Kjeldgaard.

Dog måtte hun se sig slået på målstregen af tidligere fodboldspiller Kasper Fisker og professionel danser Karina Frimodt, som løb med sejren.

Powered by Labrador CMS