Melvin og "brødre" i drømmeprojekt

Sammen med Mahamad Habane, Joel Hyrland og Hadi Ka-koush vender Melvin Kakooza tilbage til standuppen i et nyt stort show

Udgivet Opdateret

De er ikke brødre i ordets bogstavelige forstand, men derimod i comedyens ånd.

Det er essensen, når de fire komikere og kammerater Melvin Kakooza, Joel Hyrland, Hadi Ka-koush og Mahamad Habane lancerer et nyt comedysamarbejde og drager på fælles arenaturné.

Showet "Bros - så blev der mørkt" kommer til at spille i landets fire største byer til næste år, oplyser comedyteamet i en pressemeddelelse.

- Glæder os helt vildt

Ifølge pressemeddelelsen vil showet være en kombination af sketcher med karaktererne Adam & Noah i skikkelse af Joel Hyrland og Hadi Ka-koush, Mahamad Habanes standup og Melvin Kakoozas humor.

- Vi glæder os helt vildt til endelig at føre vores drøm ud i livet. Vi har alle talt om det her siden Melvin vandt DM i standup. For at være helt ærlig tænkte jeg, at det aldrig bliver til noget, for alene at få vores kalendere til at matche op er noget nær umuligt, siger Joel Hyrland.

- Savner det

- Men nu sker det, og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg savner også at stå på scenen, og det bliver jo helt specielt efter en pause på over to år siden sidste show, uddyber han.

De fire venner og kolleger Melvin Kakooza, Mahamad Habane, Joel Hyrland og Hadi Ka-koush lægger vejen forbi landets fire største byer næste år med deres show 'Bros - så blev der mørkt'. (PR-foto).
De fire venner og kolleger Melvin Kakooza, Mahamad Habane, Joel Hyrland og Hadi Ka-koush lægger vejen forbi landets fire største byer næste år med deres show "Bros - så blev der mørkt". (PR-foto).

Hver især har de fire komikere haft succes med at underholde publikum og tv-seere på deres respektive felter.

Melvin Kakooza er blevet kendt i den brede offentlighed for sin medvirken i diverse programmer, med sit eget talkshow på TV 2 samt for sin rolle som Sunday i tv-serien af samme navn.

Vandt DM i standup

Og det er langtfra første gang, at han står på scenen og underholder. I 2017 vandt Melvin Kakooza DM i standup, og nu er han så klar til sin første store comedyturné.

Joel Hyrland og Hadi Ka-koush er kendt for karaktererne Adam & Noah, der tager temperaturen på befolkningen med den evige undren: "Hvad sker der, dansker?".

Spiller i store sale

Mahamad Habane har slået sit navn fast i dansk standup med optrædener til uddelingen af Kronprinsparrets Priser, Zulu Comedy Galla, som vært til DM i standup og senest med sit onemanshow, "Ham der komikeren".

MELVIN KAKOOZA

Melvin Kakooza (født 12. oktober 1991 i Kampala, Uganda) er en dansk standupkomiker, tv-vært og skuespiller.

Han vandt DM i stand-up-comedy 2017.

Han har blandt andet optrådt på Comedy Zoo, Nationalmuseet, Smukfest, Musikkens Hus i Aalborg og Glassalen i Tivoli i København.

Melvin Kakooza spiller hovedrollen i tv-serien Sunday (2018-2022), Helt sort (2019), Hesten og Gæsten (2019) og Melvin i Amerika (2020), Smæk for skillingen (2020). Det meste har han selv skrevet/forfattet.

Han skulle have været vært på X Factor på TV 2 i 2021, da den tidligere vært Sofie Linde gik på barsel.

Men han var nødsaget til at trække sig i forbindelse med et sygdomsforløb.

Kilde: Wikipedia

"Bros - Så blev der mørkt" kan opleves i Gigantium i Aalborg, Jyske Bank Arena i Odense, Djursland Bank Arena i Aarhus og Royal Arena i København i 2024.

Powered by Labrador CMS