Meghan træner og hænger ud med super-stjerne

Hertuginden af Sussex og Adele er blevet rigtig gode veninder gennem fælles interesse.

Udgivet Opdateret

Siden Meghan sammen med prins Harry og deres nu godt og vel 1 år gamle søn Archie valgte at flytte til Californien, er de kommet ganske tæt på en række berømtheder.

Parret har netop købt deres egen bolig og er flyttet til Santa Barbara, men forinden boede de i et palæ i Los Angeles, der efter sigende skulle tilhøre skuespilleren Tyler Perry. Her havde de blandt andet den britiske verdensstjerne, sangerinden Adele, som en af de nærmeste naboer.

Artiklen fortsætter under videoen

Det naboskab har ifølge OK udviklet sig til noget ganske særligt. Sangfuglen og Meghan har nemlig igennem et stykke tid dyrket en fælles interesse, pilates, sammen og er derigennem blevet gode venner.

“Meghan og Adele har taget fælles pilates-lektioner. De elsker det,” har en kilde fortalt til mediet.

Pilates er et effektivt middel mod stress og Meghan har ifølge OK kilden dyrket disciplinen for at finde ro i forbindelse med det sagsanlæg, hun og hendes mand i øjeblikket fører mod Mail on Sunday.

Mediet publicerede i februar sidste år en artikel, der indeholdt dele af et håndskrevet brev fra Meghan til sin far, som hun ikke længere har kontakt til. Det er i den grad faldet Meghan for brystet. Hun ønsker simpelthen at få slået en streg i sandet.

Kilden fortæller iøvrigt oven i, at også Harry har fattet interesse for pilates og som sin hustru fået lektioner i denne fysiske udfoldelse.

Om det vil have konsekvenser for de fælles træningslektioner og det nye venindeforhold, at Meghan nu er flyttet cirka 160 kilometer mod nord, fremgår ikke at OK-artiklen.

Men hvorfor skulle det egentlig det. ‘Over there’ regnes en køretur på knap et par hundrede kilometer ikke for andet end et smut rundt om hjørnet.

Powered by Labrador CMS