Meghan og Harry viser endelig Archie frem: Kysset af biskop

Blot fire måneder gammel var Archie med til sin første officielle opgave.

Harry, Meghan og Archie mødte Desmond Tutu. KLIK VIDERE OG SE DE CHARMERENDE BILLEDER. Foto: Scanpix
Harry, Meghan og Archie mødte Desmond Tutu. KLIK VIDERE OG SE DE CHARMERENDE BILLEDER. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det er altid stort, når de royale småbørn bliver vist frem, men i dag blev Archie mødt af en af de mest prominente skikkelser på det afrikanske kontinent i form af ærkebiskop Desmond Tutu.

Mødet skete ved hans Legacy Foundation i Cape Town på parrets tredje besøgsdag i landet. Men dét, der trækker alle overskrifter, er uden tvivl, at Harry og Meghan havde valgt at medbringe den fire måneder gamle Archie Harrison Mountbatten-Windsor, hvilket markerer spædbarnets første offentlige begivenhed på turen i Afrika.

Artiklen fortsætter under videoen

Lille Archie var iført tøj fra H&M og så yderst glad ud, mens han blev båret i sin moders arme. Inden turen til det afrikanske kontinent havde en kilde tæt på kongehuset fortalt til Hello Magazine, at Meghan og Harry håbede, at der ville mulighed for at vise Archie frem i løbet af det tætpakkede program.

Selvom Desmond Tutu er blevet 87 år, så virkede ærkebiskoppen til at være i fuldvigør og i godt humør, da han mødte den lille ny.

Under besøget forklarede Meghen, at han er en ‘gammel sjæl’, men Harry havde et andet udlæg.

– Jeg tror, at han er vant til det allerede, forklarede Harry med en hentydning til de mange kameraer.

I løbet af de næste par dage vil Harry og Meghan være hver for sig, da Harry flyver til Botswana, mens Meghan Markle vil deltage i flere officielle programpunkter alene.

Powered by Labrador CMS