Meghan og Harry i vigtig opfordring

Hertugparret af Sussex hylder Commonwelth og opfordrer folk til at støtte katastroferamte Mozambique

Meghan og Harry, her på besøg i Fiji, hylder på instagram Commonwealth, der i år fejrer 70 års jubilæum. Samtidig opfordrer de til, at folk støtter op om katastroferamte Mozambique. Foto: Scanpix/Chris Jackson/Pool via REUTERS
Udgivet Opdateret

Det kan godt være, at hertuginde Meghan lige nu er på barselsorlov. Det afholder hende dog ikke fra fortsat at være aktiv på de sociale medier.

For eksempel har hertugparret netop lagt en hyldest til Commonwelth på deres instagram profil.  Det er sket i anledning af, at sammenslutningen i år kan fejre 70 års jubilæum. Det skriver Harpers Bazaar.

Commonwealth består af 53 lande, hvoraf mange er tidligere britiske kolonier, og den royale familie har gennem tiden arbejdet målrettet på at sikre og fremme sammenholdet landene i mellem.

“Som repræsentation  for næsten en tredjedel af verdens befolkning, og med en befolkningssammensætning med 60 procent under 30 år, tjener Commonwealth som foregangsorganisation  for ungdommen og dens bemyndigelse, hvilket har central fokus hos hertugen og hertuginden af Sussex, står der blandt andet i hyldesten.

Meghan og Harry opfordrer samtidig deres følgere til at involvere sig i samt tilbyde støtte og donationer til et af medlemslandene, Mozambique. Landet lider lige nu under følgerne af cyklonen Kenneth, der er den mest ødelæggende naturkatastrofe, den nordlige del af landet nogensinde har oplevet.

“Den kom i forlængelse af cyklonen Idai (der kostede flere end 1000 mennesker livet) og efterlader Mozambique med katastrofale oversvømmelser, en usikker fødevaresituation og udslettelse af hjem og landsbyer”, skriver de.

Hyldesten på Instagram indeholder også et sødt billede fra hertugparrets første officielle rejse sammen. Den bragte dem til New Zealand, Australien, Fiji og Tonga.

Powered by Labrador CMS