Meghan med overraskende afsløring

Så småt giver Meghan mere og mere lyd fra sig. Senest afslørede hun noget nyt om fremtiden.

Udgivet Opdateret

Meget vand er efterhånden løbet i åen siden Meghan droppede sit royale liv tidligere på året.

I en periode har hun og familien holdt sig langt fra mediernes søgelys, men nu er hun og ægtemanden prins Harry trådt længere frem. Senest har Meghan været en del af den virtuelle konference Fortune Most Powerful Women Next Gen Summit.

Artiklen fortsætter efter videoen

Her blev Meghan interviewet om mangt og meget. Det var også her, hun løftede sløret for noget, der vil komme bag på de fleste.

Det skriver Harper’s Bazaar.

Har ændret sig

Foruden at Meghan på konferencen, der foregik virtuelt, gav udtryk for, hvordan beslutningen om at droppe det royale liv var med en tanke på hende og prins Harrys søn Archie.

Hun fortalte, at alt hun gør i livet, egentlig tager udgangspunkt i hendes søn.

Men det var nu ikke det eneste, den tidligere hertuginde fortalte om på konferencen. Sociale medier var også omdrejningspunkt for en stor del af snakken.

Meghan har tidligere i livet arbejdet som blogger og på den måde været meget afhængig af sociale medier. På hendes private Instagram blev der også delt meget om, hvad hun foretog sig.

Lige indtil hun mødte prins Harry. Da hun blev en del af den kongelige familie blev det ændret. Hendes private profil blev lukket, og med tiden fik hun og husbonden en fælles instagramkonto.

Vender ikke tilbage

Meghan giver på konferencen udtryk for, at hendes blik på sociale medier har ændret sig, hvilket også har fået hende til at træffe en stor beslutning.

– For min egen selv-bevarelse har jeg ikke været på sociale medier i meget lang tid. Jeg havde en personlig konto for mange år siden, som jeg lukkede ned, og så havde vi en gennem Institutionen (Kongehuset red.) og vores kontor i Storbritannien – delt fra os, så det var ikke os, der bestyrede den. Det var et helt hold, siger hun og fortsætter:

– Jeg tror, det følger med det job, du har. Men jeg har personligt valgt ikke at have en konto. Så jeg ved ikke, hvad der sker derude, og på mange måder er det en hjælp for mig.

Selv om der har været mange spekulationer om, at Meghan kunne vende tilbage til de sociale medier nu, hvor hun ikke er royal, er altså blevet skudt ned.

Der kommer ikke til at være et indblik ind i familiens private liv, der ellers kunne interessere mange.

Powered by Labrador CMS