Meghan i mystisk optræden

Meghan Markle tronede lige pludselig frem på skærmen på en skole i Malawi.

Prins Harry besøgte Nalikule College, men Meghan lavede et overraskende besøg. KLIK VIDERE OG SE ALLE BILLEDERNE. Foto: Scanpix
Prins Harry besøgte Nalikule College, men Meghan lavede et overraskende besøg. KLIK VIDERE OG SE ALLE BILLEDERNE. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

De fremmødte på Nalikule College of Education i Malawi troede egentlig, at det kun var prins Harry, der ville møde op til besøget på universitet, da Meghan Markle var blevet i Sydafrika for at udføre andre opgaver.

Men de mange studerende fik sig noget af et chok, da Meghan Markle pludselig tonede frem på en TV-skærm. Hertuginden havde nemlig tænkt sig at være med til programpunktet blot via en Skype-forbindelse med webcam. Det skriver People.

Artiklen fortsætter under videoen

Grunden til, at Meghan Markle valgte at strække sig så langt for et universitetsbesøg skal findes i, at hun tidligere i år blev udnævnt som protektor for en helt særlig forening, der fokuserer på universiteter i Commonwealth-landene. The Association of Commonwealth Universities har nemlig ét enkelt formål og det er skabe bedre uddannelse i hele verden.

Prins Harry og altså Meghan Markles besøg på Nalikule College of Education holder en helt særlig plads i det britiske pars hjerte, da dronning Elizabeth via sin Commonwealth Trust har været med til at investere i, at de mange piger på skolen er sikret 12 års uddannelse.

I Queen’s Commonwealth Trust, som den mundret hedder, er prins Harry præsident, mens Meghan er vicepræsident. Det betyder, at de to er dybt involveret i de mange projekter, som fondet står bag.

Meghan og Harrys officielle Instagram-profil har delt en video fra besøget, hvor man kan se, at Meghan Markle både er med på skærmen og danser med til pigernes sang og dans.

Powered by Labrador CMS