Mænd, lommer og plastikposer

Dér ligger den, den grimme gule plasticpose med flossede kanter, som din kæreste har brugt til at fragte alt lige fra beskidt sportstøj til øldåser og sin computer i.

Arkivfoto.

Den ligger i entreen og flyder sammen med fodboldskoene og den stadig gennemsvedte t-shirt fra hans træning i går aftes.

I sidste uge var det den blåstribede plasticpose fra dagligvarebutikken nede på hjørnet, og ugen forinden da, var det et flot neongrønt eksemplar fra elektronikforretningen. Ved siden af plastikposen ligger et par jeans med din kærestes pung og nøgler, som fylder godt i baglommen. Hvad er der med mænd, plastikposer og opbevaring af personlige ejendele i baglommen af buksen?

Hvorfor anskaffer de sig ikke en ordentlig taske, i stedet for at rende rundt med den ene hæslige bærepose efter den anden? Ved de ikke, at det ser kikset ud at bære rundt på plastikposen for slet ikke at tale om, at det nærmest er blevet en uskik at give sin støtte til dette opbevaringselement, nu hvor det viser sig, at vores have er ved at drukne i det udskældte materiale?

En skuldertaske er ikke kun for kvinder

Problemet er, at mange mænd anser skuldertasken for at være et accessoire, der kun er forbeholdt det kvindelige køn.

En skuldertaske er sådan noget, kvinder bruger til at opbevare halvdelen af deres ejendele i, når de er på farten, og generelt er det en rodet sag – skuldertasken er sådan én, som mænd lidt halvforlegne indvilger i at passe på, mens kæresten er i prøverummet for at finde nye outfits; det har en feminin aura over sig, dét at have en taske over skulderen.

Sagen er den, at vi befinder os i det 21. århundrede og skuldertasker til mænd er efterhånden et accessoire på højde med bælter, ure, slips blandt mange andre hos det mandlige publikum. Dette betyder, at udvalget af tasker til mænd efterhånden er rigtigt stort, der er faktisk så meget at vælge imellem, at det må kunne lade sige gøre at finde et eksemplar til din kæreste, som falder i hans smag og som giver ham lyst til at afskrive plastikposen for evigt.

Find en taske til det hele

De fleste mænd kan, i modsætning til mange kvinder, sagtens nøjes med nogle enkle eksemplarer af deres forskellige accessoires, med mindre man ligefrem har en kæreste med et samlergen.

Derfor er det vigtigt at finde en udgave af skuldertasken, som både har plads til at indeholde nøgler, pung, computer, tablet og hvad han ellers kan finde på at have med sig på farten. En taske, som både fungerer i dagligdagen og til fest, til arbejde, møder, arrangementer med vennerne osv. – og så må den gerne have et personligt strejf over sig, som matcher den stil, din kæreste i forvejen kører.

Tag din kæreste i hånden, og præsenter ham for den store uudforskede verden af skuldertasker, som bare venter på at åbenbare sig for ham. Og vink så farvel til grimme, miljøskadelige plastikposer og de uformelige bukselommer for evigt.

Produceret af Heymate

Powered by Labrador CMS