MacGyver-stuntmand lagt i koma efter alvorlig ulykke

Stuntmanden Justin Sundquist er blevet lagt i kunstigt koma efter en alvorlig ulykke på optagelserne til tv-serien MacGyver

Richard Dean Anderson som MacGyver i den originale tv-serie, der blev optaget fra 1985 til 1992. (Foto: Scanpix)
Udgivet Opdateret

Stuntmanden Justin Sundquist er blevet lagt i et kunstigt koma, efter han har været ude for en alvorlige ulykke på settet under indspilningen af den nye version af den engang så populære tv-serie MacGyver.

Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt People. Ifølge magasinets kilder faldt Sundquist af et køretøj, mens det var i bevægelse.

Det har dog ikke været nok til at indstille produktionen af tv-serien, der efter planen har premiere på sin 3. sæson den 27. september i USA.

Serien produceres af CBS TV Studios. Studiet har sendt en skrivelse til People, hvori de bekræfter ulykken:

–  Vi har erfaret, at stuntkoordinator Justin Sundquist har pådraget sig en skade i mandags på settet til Macgyver i Atlanta. Holdet bag produktionen samarbejder med myndighederne i forbindelse med undersøgelserne vedrørende uheldet. Vores primære bekymring på nuværende tidspunkt er Justins helbred, skriver CBS TV Studios til People.

Har tidligere sagsøgt studiet

Det er ikke første gang, Justin Sundquist kommer galt afsted under optagelser til en serie produceret af CBS TV Studios.

I 2017 sagsøgte stuntmanden CBS Studios, efter han angiveligt var blevet ramt af en bil under optagelserne til politiserien Hawaii Five-O.

Dengang skulle Sundquist angiveligt være blevet ramt, da en sikkerhedsansvarlig på settet var påvirket af stoffer, sagde Sundquists advokat:

– En nøglemedarbejder, der havde sikkerhedsansvar var påvirket af narkotika. Det forårsagede og/eller bidrog til hr. Sundquists skader, udtalte advokaten dengang.

Det kom frem, at studiet halvandet år tidligere var blevet informeret om sikkerhedsproblemerne og medarbejderens problemer med narkotika. Retssagen endte med et forlig.

Powered by Labrador CMS