Lunas luksusgæld: Smovser i takeaway

"Du står i lort til halsen!" Sådan lyder den direkte besked til De unge mødre-Luna

Udgivet Opdateret

Når 26-årige Luna vil have noget, så køber hun det. Også selvom hun slet ikke har råd. Og det er særligt hurtig mad og ting til boligindretningen, som hun bruger kæmpe summer på.

Derfor søger Luna i aftenens program af ‘Luksusfælden’ hjælp hos programmets eksperter.

Artiklen fortsætter under videoen

Luna, som bor i Randers, er influencer og har en stor følgerskare på 23.200 følgere. Den unge kvinde er enlig mor til tre børn på 2, 4 og 5 år.

Og så er hun minsandten kendt fra realityprogrammet ‘De unge mødre’ samt forfatter til bogen ‘Så gå dog fra ham!’

Luna burde vist selv have forladt sin ekskæreste noget før, for ifølge hende selv tog hun lån for ekskærestens skyld. Generelt har hun en masse gæld fra tidligere forhold.

I programmet kommer det frem, at hun har en gæld på svimlende 821.000 kroner.

Mugne madrasser: Brugte 4150 kroner i Jysk

På et år har Luna købt færdigmad hos de lokale slagtere intet mindre end 146 gange. Det har været en udgift på hele 9200 kroner årligt.

Hendes madpost er 8100 kroner i måneden, hvor 3200 går til restaurantbesøg og takeaway. I alt render det op i 38.400 om året.

Kor tid før eksperternes besøg hævede hun 5000 kroner til shopping i IKEA. Hun skulle købe ting til sin nye lejlighed. Og 4150 kroner blev der brugt i Jysk, da mugne madrasser skulle skiftes ud.

‘Luksusfældens’ ekspert Kenneth Hansen slår ned på det, han kalder for Lunas dårlige undskyldninger, og føler sig nødsaget til at skære igennem:

– Din virkelighed er, at du ikke befinder dig i en position, hvor du har råd til at gå i butikker og købe ting.

Ekspertens budskab er klart:

–  Du står i lort til halsen!

Luna holder sin dårlige økonomi hemmelig

Lunas veninder ved ikke, at hendes økonomi er kørt helt i sænk. Når veninderne ikke har råd til cafétur eller pizza, betaler Luna nemlig gladeligt.

Og de mange følgere på Instagram kender heller ikke til sandheden om Instagramstjernens dårlige økonomi, på trods af hun ellers gør en dyd ud af at være ærlig og udtrykke sine meninger.

Blandt andet har hun tidligere fortalt om sin holdning til amning. Hun ammede sin ældste søn, indtil han var 3,5 år.

Se med i ‘Luksusfælden’ tirsdag aften, hvor Kenneth Hansen og den anden ekspert Sesilie Munk-Stenderup beder Luna smide facaden og gå til bekendelse på Instagram. Kan hendes image klare det ultimative maskefald?

Powered by Labrador CMS