Lokal ‘Jack Sparrow’ fundet død

Han var taget ud på sit paddle board. Han nåede aldrig hjem i live.

Sådan så ‘Jack Sparrow’ ud. Han var kendt og elsket i lokalmiljøet. Nu er han død. Han rigtige navn var Joshua Grant Hensley. Foto: The Citrus County Sheriff’s Office
Sådan så ‘Jack Sparrow’ ud. Han var kendt og elsket i lokalmiljøet. Nu er han død. Han rigtige navn var Joshua Grant Hensley. Foto: The Citrus County Sheriff’s Office
Udgivet Opdateret

16. september blev en lokal ‘helt’, der i sit udseende var svært at skelne fra Johnny Depps Jack Sparrow-karakter i Pirates of The Caribbean-filmene, meldt savnet af det lokale sherif-kontor i den amerikanske delstat Florida.

Den 43-årige mand, hvis navn er Joshua Grant Hensley, blev sidst set den 14. september. Her var han stået ud på sit paddle board mod fra Shell Island – angiveligt for at nyde solnedgangen.

På sin Facebook-side – Big Foot Paddle Board – skriver Hensley den 14. i et opslag, han var på vej til at have ‘noget sjovt på vandet’.

Artiklen fortsætter under videoen

Hensley nåede aldrig til Shell Island, men hans paddle board blev senere fundet i bugten. Hensleys bil stod natten over på en parkeringsplads.

Herefter blev der iværksat eftersøgning til vands og i luften.

Senere samme dag kunne The Citrus County Sheriff’s Office oplyse, at liget af Joshua Hensley var blev fundet i Kings Bay i Crystal River.

“Vi vil gerne udtrykke vores sympati over for Joshuas familie og venner i denne svære tid. “Kaptajn Jack” var en elsket figur i vores lokalsamfund og vil blive savnet”, skriver politiet på sin Facebook-side.

Kendt af turister

Også mange turister har spærret øjnene op ved de spektakulære syn, når ‘Jack Sparrow’ kom forbi på sit paddle board.

Det var ikke bare Hensleys ansigt, der kunne forveksles med den elskede film-karakter; også hans tøj mindede mest af alt om noget, der var taget direkte ud af filmene.

Crystal River er et af de få steder i verden, hvor det er lovligt at svømme med søkøer.

Ulykken bliver stadig efterforsket.

Powered by Labrador CMS