Lise Baastrup afslører kønnet

Lise Baastrup kan godt rumme at være mor til to. Hun satser på to måneders barsel

Udgivet Opdateret

En stor hovedrolle i ”Stalins død” på Nørrebro Teater røg i vasken, men heldigvis blev der fundet en god substitut i skuespilleren Vicki Berlin, der tog over, så Lise Baastrup i ro og mag kan hellige sig graviditeten. Hun og manden Jacob Dahl, 55, venter nemlig deres andet barn, og det bliver en pige. Det afslører hun til Kendte.dk.

– Jeg er i 6. måned, og har det dejligt. Lidt træthed, men ellers har jeg det fint. Jeg kan jo godt huske, hvordan det var den første gang. Til sidst bliver det rigtigt hårdt at gå op ad trapperne, konstaterer den 38-årige skuespiller, der i forvejen har datteren Laura på tre år.

Holder barsel

– Jeg kan sagtens rumme at være mor til to, og Laura glæder sig sådan til at blive storesøster. Vi ved endnu ikke, hvad hun skal hedde, men det må vi finde ud af ved fælles hjælp, siger Lise Baastrup, og fortsætter:

– Planen er at jeg holder barsel i et par måneder, og så overtager min mand, så jeg kan komme i gang med optagelserne til ”Orkestret” på DR.

Mødtes på revy

Parret mødte hinanden i 2017, da Lise Baastrup spillede med i Cirkusrevyen, og hvor Jacob Dahl, der er søn af revydronningen Lisbet Dahl, var forestillingsleder. Sidste år i april blev de viet i Budolfi kirke i Aalborg.

I forvejen har Jacob Dahl to store sønner, Frederik og Christian fra et andet ægteskab.

– Det er lidt nemmere med nummer to. Tiden iler bare af sted, uden at jeg tænker så meget over det, siger Lise Baastrup med ægtefællen Jacob Dahl.
– Det er lidt nemmere med nummer to. Tiden iler bare af sted, uden at jeg tænker så meget over det, siger Lise Baastrup med ægtefællen Jacob Dahl.
Powered by Labrador CMS