Linse sender rørende hyldest på Moppers fødselsdag

Brygge-matriarken, der døde i november efter et sygdomsforløb, ville være fyldt 79 år fredag den 9. juli.

Udgivet Opdateret

Linse sender rørende hyldest på Moppers fødselsdag.

Omgivet af sine nærmeste afgik den folkekære tv-personlighed Ann-Patricia “Mopper” Christiansen ved døden den 21. november 2016 efter et sygdomsforløb.

Fredag den 9. juni ville Familien fra Bryggen-stjernen være fyldt 79 år.

Rørende fødselsdagshilsen

Det markerer Moppers berømte datter, Linse Kessler, med en rørende fødselsdagshilsen til sin mor på Facebook.

I et opslag har den 51-årige prisvindende tv-stjerne delt et foto af Mopper, der storsmiler, mens hun ligger i en hospitalsseng og holder en bamse, der forestiller en struds.

– I dag ville vores dejlige, elskede Mopper fylde 79 år. Det nåede hun desværre ikke her, men jeg er sikker på, at hun hygger sig, der hvor hun er, med godt selskab og en lille porter, skriver Linse Kessler om Mopper.

Mopper nød ofte den mørke øl på stamværtshuset Haraldsborg på Islands Brygge i København.

– Tillykke mor, jeg elsker dig så højt, og vi savner dig helt sindssygt, skriver Linse Kessler, der samtidig sender sin støtte til andre, som har mistet.

Mopper blev født i England og har tidligere gået på kunstskole der, inden hun havnede i Danmark, hvor hun blev til sin død.

Ann-Patricia “Mopper” Christiansen har foruden Linse Kessler også efterladt sig en søn i England og bokselegenden Mikkel Kessler samt tre børnebørn – deriblandt tv-personligheden Stephanie “Geggo” Christiansen – og oldebarnet Alba Ann Salvarli, som har fået sit mellemnavn efter Mopper.

Digital landesorg

Da Brygge-matriarken gik bort, opstod der digital landesorg. Over 200.000 har reageret på dødsfaldet i Kessler-klanen på de sociale medier.

/ritzau/FOKUS

Se Linse Kessler fødselsdagshilsen til Mopper her:

Powered by Labrador CMS