Lille prins skal med til stor fest

Nu 4-årige prins Oscar er med, når hans mors fødselsdag den 14. juli fejres med Victoriakoncerten på Borgholm Slot.

Udgivet Opdateret

Allerede som 4-årig var svenske prinsesse Estelle med ved Victoriakoncerten, der hvert år den 14. juli er med til at markere hendes mors, kronprinsesse Victoria, fødselsdag. Dengang behørigt iført lyserødt høreværn.

Nu er hendes lillebror, prins Oscar, så også blevet fire og det har sat gang i spekulationerne om, hvorvidt han vil være at finde på tilhørerpladserne ved siden af sine forældre og storesøster ved koncerten i år. Det vender vi tilbage til.

Artiklen fortsætter under videoen

Victoriakoncerten vil i år være stærkt påvirket af den verserende corona-krise. Men den bliver trods alt afviklet. Dog kun med adgang for fødselarens allernærmeste familie og selv de vil være sparsomt repræsenteret.

Kongeparret har for længst meldt fra. De har begge rundet de 70 år og er dermed i højrisikogruppen for komplikationer ved corona-smitte. Det er også tvivlsomt om prinsesse Madeleine og hendes familien, der bor i Florida, USA, overhovedet kan få lov at rejse til Sverige.

Til gengæld ligger det fast, at prins Philip og prinsesse Sofia kommer. Kongen har nemlig peget på dem som officielle repræsentanter for kongehuset ved koncerten.

Nu afslører Svensk Damtidning så navnet på endnu en stensikker gæst. Det er netop purunge prins Oscar, som således debuterer i en større officiel, kongelig sammenhæng.

Powered by Labrador CMS