Lille prins har fået den sødeste vane

Prinsesse Kate afslører, at etårige Louis har påtaget sig en sød vane.

Udgivet Opdateret

Han er kun et år gammel, men prins Louis har fundet ud af, at det handler om at holde sig til.

Således hænger han i skørterne på sin mor, prinsesse Kate, har hun selv afsløret under et besøg på Peterley Manor Farm.

Artiklen fortsætter under videoen

Det skriver News.com.au.

Under besøget rakte en lille dreng hånden op og råbte “mig, mig” for at få prinsessens opmærksomhed.

Det mindede hende om lille Louis, kunne hun fortælle:

– Du minder mig om min lille Louis. Han bliver ved med at sige “mig, mig, mig” og vil med mig allesteder hen. Sødt!, sagde prinsesse Kate.

Overtaget fra dronningen

Kates besøg markerede, at hun har overtaget protektoratet hos Family Action fra dronning Elizabeth, der havde det i mere end 65 år.

Hertuginden blev budt velkommen af David Holmes, der står i spidsen for Family Action og som iøvrigt er mellem af Order of the British Empire, CBE.

“Family Action er beæret over, at hertuginden af Cambridge er blevet vores kongelige protektor. Hendes kongelige højhed efterfølger hendes majestæt dronningen, der har haft rollen i mere end 65 år. Alle i organisationen vil gerne takke hendes majestæt for den standhaftige støtte til os gennem så mange år. Family Actions ser frem til nu at skulle arbejde sammen med hertuginden i årene, der kommer”, sagde han blandt andet.

Under besøget havde Kate lejlighed til at møde og tale med nogle af de familier, der nyder godt af Family Actions arbejde, ligesom hun også deltog i en række juleaktiviteter. Hun var blandt andet med til at lave juleklip samt til at udvælge og efterfølgende pynte et juletræ.

Powered by Labrador CMS