Lider du også under disse typiske aldringstegn?

Når man er ung, er der ofte ikke andre problemer med huden end teenagehud og akne

Foto: Heymate.

Men når man bliver ældre, sker der pludselig ting og sager med huden, som kan få de fleste til at blive dybt frustrerede.

Her har vi samlet 3 typiske tegn på, at huden ikke er helt ung mere. Her kan du også læse mere om, hvad du kan gøre ved det.

Rygerynker

Med tiden bliver huden desværre mere slap, hvilket kan resultere i, at der dannes små rynker, fuger og fine linjer omkring øjne, næse og mund. Nogle tænker ikke over det, hvor det hos andre kan fylde utrolig meget i hverdagen.

Noget af det som mange kommer til at lide under, er de såkaldte rygerynker. De er placeret omkring munden og mundvigene, og kan komme hos alle. De ses dog ofte hos rygere, fordi nikotin, røg og sugen på cigaretten let kan medføre disse tegn i huden.

Med restylane kan dette trælse aldringstegn kureres. Det bruges til at udglatte rynker, og er en meget effektiv, anerkendt og ikke mindst skånsom måde at udglatte hudens fine linjer og fuger på.

Døjer du også med rygerynker, så besøg Cerix.dk, hvor du kan se læse om priser og behandlingsforløb for behandlinger med både restylane og botox.

Pigmenter

Huden kan også byde på andre ubehagelige overraskelser, i takt med, man bliver ældre. Det kan blandt andet være i form af pigmentpletter eller de såkaldte gammelmandspletter i ansigt, på hænder eller på brystpartiet. Disse små tegn kommer typisk som følge af gamle solskader, henover mange år. Det kan sagtens være, at du har været flittig til at bruge solcreme, når du har været på solferie. Men selv i Danmark skinner solen, og derfor er disse små tydeligheder i huden et tegn på små solskader.

Hvis du kan genkende denne beskrivelse, så har du sikkert også svært ved at lægge en flot og naturlig makeup, fordi ujævnheder i huden skinner igennem. Måske føler du ikke, at du kan vise dit sande jeg, fordi de små alderstegn har taget over, og det kan være enormt frustrerende.

I dag kan IPL heldigvis behandle denne form for pigmentforandring i huden. IPL er en lyskilde, der arbejder med melaninen i huden. Derfor kan IPL med få skånsomme behandlinger få dine irriterende pigmentpletter til at forsvinde.

Karsprængninger

En sidste ting, som virkelig kan synes at påvirke ens udseende, er hvis karsprængninger præger huden. Det kan eksempelvis være på bagbenene omkring knæhaserne, eller i ansigtet omkring øjne, næse og kinder.

Årsagen til karsprængninger i huden kan være vind, kulde og sol. Sprængningerne kommer med alderen. De kommer fordi de små blodkar på de udsatte områder ender blindt og ikke har nogen funktion. Derfor vil de forsøge at forgrene sig videre ud i huden, hvilken danner de små spindelvæv-agtige karsprængninger

Også her kan lyskilden IPL behandle problemet. Her går lyskilden ind og behandler hæmoglobin i de blodkar, som skaber de uønskede rødlige områder. Lyset fra IPL går ind og lukker karet, ved hjælp af varmen fra lyset. På den måde kan man efter 1-3 behandlinger faktisk være helt fri for de uønskede karsprængninger.

Du kan altså gå en lys tid i møde, både hvis du lider af karsprængninger, pigmentforandringer eller de såkaldte rygerynker. De er alle små ældningstegn, som bare kan være svære for forfængeligheden at bære rundt på. Restylane, botox og IPL, er nemlig bare få ud af mange metoder, som kan gøre din hverdag som forfængeligt menneske lettere.

Produceret af Heymate

Powered by Labrador CMS