LCD Soundsystem, Mø og C.V. Jørgensen på festival

Det hypede band LCD Soundsystem samt flere populære danske kunstnere indtager Heartland festivalen.

LCD Soundsystem skal spille på Heartland. – Foto: Scanpix/Sara Gangsted
Udgivet Opdateret

Når Heartland festivalen til sommer løber af stablen på Fyn for tredje gang, bliver det med et musikalsk lydtæppe bestående af blandt andet den fynske sangerinde Mø, koryfæet C.V. Jørgensen og det hypede amerikanske band LCD Soundsystem.

Det skriver Heartland festivalen i en pressemeddelelse.

Sidstnævnte band formåede at sælge alle billetter, da det i september gav hele tre koncerter i Store Vega i København.

– Med sig har de deres spritnye album “American Dream”, som er bandets første, siden de otte nuværende medlemmer fandt sammen i 2015 efter fire års pause.

– Musikken på albummet er ekstremt ærligt, eftertænksomt og trækker tydelige tråde til Murphys afdøde mentor og idol, David Bowie, men mon ikke der nok også skal blive plads til mange af de hits, som de seneste 15 år har sat gang i dansefødderne over hele verden, lyder det i pressemeddelelsen.

Mø klar med nyt musik

Også sangerinden Mø har ny musik i bagagen, når hun vender hjem til sit fynske ophav. Hun er netop udkommet med EP’en “When I Was Young”.

For C.V. Jørgensen markerer sommerens koncertturné, der også bringer ham forbi Roskilde Festival, et comeback efter otte års fravær.

Dagens offentliggørelse tæller også det amerikanske rockband Grizzly Bear, der sammen med de andre slutter sig til The The og Salman Rushdie på det foreløbige festivalprogram.

Heartland Festival løber af stablen på Egeskov Slot fra den 31. maj til den 2. juni 2018.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS