Lars Larsens familie siger tak for flot støtte

Lars Larsens efterladte takker for opmærksomheden vedrørende købmandens død.

Lars Larsens efterladte takker for opmærksomheden vedrørende JYSK-stifterens død. Klik videre og se flere billeder. Foto: Scanpix
Lars Larsens efterladte takker for opmærksomheden vedrørende JYSK-stifterens død. Klik videre og se flere billeder. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Den 19. august sov Danmarks største købmand stille ind i sit hjem i nærheden af Silkeborg. I samme uge blev han bisat i Sejs-Svejbæk Kirke.

Lars Larsens død har tiltrukket en masse hilsner på sociale medier, i breve og i medierne. Desuden har familien oprette en mindeindsamling, der samler ind til Kræftens Bekæmpelse.

Nu vil Lars Larsens efterladte gerne sige tak.

Tak

I en pressemeddelelse fra JYSK, sender Lars Larsens familie en tak til alle, der i forbindelse med hans død har omtalt Danmarks Dyne-Larsen.

– Det har været rørende at opleve de mange positive kommentarer, og hvor stor en inspiration min far har været for mange mennesker, siger Lars Larsens søn, Jacob Brunsborg, og fortsætter:

– Derfor vil jeg både på egne vegne og på vegne af min mor, min søster og vores børn udtrykke vores taknemmelighed for alle de mange hilsner og blomster, vi har modtaget. Både fra familie, venner, forretningspartnere og alle dem, som ikke kendte min far personligt, men som alligevel har sendt en hilsen.

Flere penge

Mindeindsamlingen har allerede været velbesøgt. Og på nuværende tidspunkt er beløbet i nærheden af 550.000 kroner.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Jacob Brunsborg, der overtog bestyrelsesposten i Lars Larsen group efter sin far, oplyser, at Lars Larsen Group fordobler det endelige beløb, som er blevet indsamlet, når indsamlingen slutter lørdag den 31. august.

Han håber på, at donationerne kan sørge for, at der er færre familiemedlemmer i Danmark, som skal gå igennem det, som familien selv har oplevet med Lars Larsen.

Hensynsfuld opførsel

Fra Lars Larsens efterladte skulle der også lyde et ekstra tak for den opførsel særligt medierne har haft efter dødsfaldet.

På trods af at der har været stor interesse for Lars Larsens død, så er det sket i respekt.

Lars Larsens søn fremhæver bisættelsen, hvor familien havde plads til at bruge dagen sammen, da de tog afsked med Lars Larsen.

Powered by Labrador CMS