Kvinde hævner sig på utro kæreste med vild tatovering

Det vanvittige tattoo-program Just Tattoo of Us vender tilbage med en tredje sæson på MTV i aften. I første afsnit af den nye sæson tager en ung kvinde en grusom hævn på sin utro kæreste.

De to værter Charlotte Crosby og Scotty T. kender hinanden fra Geordie Shore. Foto: MTV
Udgivet Opdateret

Kan du forestille dig at få en tatovering, som du først må se, når det er for sent at fortryde?

Det er konceptet i MTV-programmet Just Tattoo of Us, som har sæsonpræmiere fredag aften.

Her skal to personer, der kender hinanden, vælge både motiv og placering af en tatovering til hinanden.

Twistet er, at de ikke ser tatoveringen, før den er lavet. Det ender ikke altid lykkeligt, og afsløringerne fører ofte til tårer, raserianfald og endda slåskampe, som må stoppes af værterne.

Den perfekte hævn

I sæsonens første afsnit møder seerne det unge par Bronte og Jack. Jack var lidt af en skørtejæger i starten af deres forhold, og Bronte griber derfor chancen for at hævne sig på ham pga. hans utroskab.

Målløsheden står malet i ansigtet på Jack, da han ser sin nye og permanente tatovering. Midt på brystkassen har han fået et stort billede af Bronte med teksten “I have a girlfriend”.

Geordie Shore-kendis er ny vært: -Jeg troede ikke, det var så slemt

Igen i år er Charlotte Crosby vært på programmet, men i denne sæson får hun selskab af vennen fra Geordie Shore, Scotty T. Nu skal de sammen overvære nogle af de mest ekstreme tatoveringer, der nogensinde er blevet lavet i programmet.

– Det var vanvittigt. Jeg troede ikke, det var så slemt at se folk blive tatoveret. Jeg troede, at folk ville få små ‘tramp stamps’, men vi snakker store tatoveringer, som fylder hele ryggen og hele benet. Tatoveringer af fucking kønsdele. Det er sindssygt mand, fortæller Scotty T i et interview med MTV.

Donald Trump midt på ballen

Siden første afsnit af Just Tattoo of Us rullede over skærmen i 2017, er det blevet til talrige vilde tatoveringer af bl.a. grimme dyr, kønsdele og blodige tamponer. En enkelt fyr valgte endda at give sin kammerat en tatovering af Donald Trump midt på ballen.

Udover en ny medvært byder den nye sæson også på et spritnyt tattoo-studie og to nye tatovører.

Første afsnit af tredje sæson af Just Tattoo of Us vises på MTV Danmark fredag den 1. juni klokken 20.

Se videoklippet nedenunder…

Powered by Labrador CMS