Kronprinsparret kokkererer og åbner døre

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er på besøg i Sydkorea for at promovere dansk mad og danske produkter.

Kronprinseparret havde en yderst travl dag. KLIK VIDERE OG SE BILLEDER FRA DEN STORE REJSE. Foto: Scanpix
Kronprinseparret havde en yderst travl dag. KLIK VIDERE OG SE BILLEDER FRA DEN STORE REJSE. Foto: Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary gæster i disse dage Sydkorea, hvor parret forsøger at give danske virksomheder et rygstød til at komme ind på det sydkoreanske marked.

Således åbnede den 50-årige tronarving, kronprins Frederik, tirsdag et dansk erhvervsfremstød i millionbyen Seoul.

Her vil 45 danske virksomheder over de næste dage promovere produkter og løsninger inden for områderne bæredygtighed, sundhed, livsstil og fødevarer.

Netop fødevarer var på dagsordenen for kronprinsesse Mary, som deltog i et fødevareseminar, hvor det danske kokkelandshold lavede mad og fremviste danske ingredienser.

Kronprinsesse Mary fik også lejlighed til at besøge en klassisk dansk pølsebod i Seoul, ligesom hun fremviste sine egne talenter i et køkken, da hun hjalp sydkoreanske kokke med at lave dansk smørrebrød – nærmere bestemt en pocheret æggemad.

Holdt taler

Kronprinsessen var også åbningstaler ved et seminar om FN’s verdensmål om bæredygtighed, hvor formålet var at præsentere bæredygtige danske løsninger til det sydkoreanske marked.

Kronprins Frederiks og kronprinsesse Marys besøg i Sydkorea varer tre dage fra den 20. til den 22. maj.

Mandag besøgte det royale par blandt andet et forhandlingslokale på grænsen mellem Syd- og Nordkorea.

Det er anden gang, at kronprinsparret er på officielt besøg i Sydkorea.

Sidste gang var i 2012, hvor kronprinsen og kronprinsessen blandt andet var med til at åbne det danske bidrag ved verdensudstillingen EXPO 2012.

Powered by Labrador CMS