Kronprinseparret nød en tur i det fri

Det norske kronprinsepar har været på besøg rundt i landet.

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon nød en tur i det fri. KLIK VIDERE MED FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix
Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon nød en tur i det fri. KLIK VIDERE MED FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

I gennem den sidste lange periodehar det norske kongehus haft kronprinseparret rundt i landet for at besøge alle kommuner i Oppland Amt.

Den 24. august nåede besøget sin ende, da kronprins Haakon og hustruen Mette-Marit besøgte kommunerne Lom, Våga og Sel.

Artiklen fortsætter under videoen.

I alt har besøget strukket sig til 26 kommuner i amtet, og på de sidste tre besøg har kronprinseparret delt en spændende video om, hvad de har lavet under deres besøg.

Selvom vejret ser koldt ud, så har kronprins Haakon bevæget sig udenfor med børnene i Lom – her stod den på en gang fodbold, men kronprinsen beholdte lakskoene på, selvom han måske burde have fundet kondiskoene frem.

I Vågå blev der lavet mad over åben ild, mens både Mette-Marit og kronprins Haakon talte med de mange fremmødte.

Smelter hjerter

I Sel kommune fik Mette-Marit en ny kær ven, da hun længe stod og nussede en brun kanin. Men det var ikke slut med dyr endnu, da kronprinseparret fik set en stor elg og fik redet en tur på en hestevogn trukket af to mindre heste.

Men selvom besøget i høj grad fokuseret på at tale med børn og unge, så var der også tid til at hygge med de ældre – blandt andet fik kronprins Haakon en tur i en cykelkaret, hvor han nød en lille skål med en lokal. Prinsen havde selvfølgelig ekviperet sig med en cykelhjelm i anledningen.

Powered by Labrador CMS