Kræftramte Esben Dalgaard advarer

Den folkekære skuespiller er skræmt over ny trend

Udgivet Opdateret

- Jeg er ikke på stranden med mine børn i dag. Jeg spiser ikke en is eller spiller minigolf.

Sådan indleder skuespilleren Esben Dalgaard, der er ramt af uhelbredelig kræft, en advarsel, han har delt på Instagram om en ny trend, der florerer på TikTok.

Jeg er til kræftbehandling

Nemlig at konkurrere om, hvem, der kan sole sig til den tydeligste 'tanline'.

- Jeg er til kræftbehandling, fordi jeg engang har fået for meget sol. For det er dét lægerne mener det er. En gammel solskade. Én skoldning. Én gang, fortsætter han sit opslag.

– Jeg synes, det er skræmmende. Jeg er normalt ikke en type, der synes, man overdrevet skal begrænse de unge mennesker. De skal lære at leve livet selv. Selvfølgelig. Men… Én solskade venner. Én!!! Og det kan begrænses så nemt, skriver Esben Dalgaard videre, og kommer så med et velment råd.

Kræft er ikke fedt

- HUSK nu solcreme, skygge og solhat. Husk det nu. Og husk jeres unger på det! Kræft er ikke fedt! Tro mig, skriver han.

Esben Dalgaard blev i foråret 2021 erklæret uhelbredeligt syg af modermærkekræft, der desværre har spredt sig til andre dele af kroppen.

Esben Dalgaard blev i foråret 2021 erklæret uhelbredeligt syg af modermærkekræft, der har spredt sig til andre dele af kroppen.
Esben Dalgaard blev i foråret 2021 erklæret uhelbredeligt syg af modermærkekræft, der har spredt sig til andre dele af kroppen.
Powered by Labrador CMS