Kongelige på job med covid-19

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel så stort på deres sygdom og troppede op til digitalt møde

Udgivet Opdateret

Svenske kronprinsesse Victoria og hendes mand prins Daniel er nu tilsyneladende kommet så meget til kræfter efter deres covid-19 smitte, at de så småt kan begynde at genoptage deres pligter. I hvert fald var de med, digitalt selvfølgelig, da kong Carl Gustaf og dronning Silvia torsdag den 18. marts holdt møde med udenrigsminister Ann Linde.

Det fremgår af et opslag på kongehusets Instagram-profil.

Se opslaget lidt længere nede i artiklen.

Temaet for mødet var ifølge Svensk Damtidning det igangværende arbejde i Organisationen for Sikkerhed og Samarbejde i Europa (OSCE), som Sverige overtager formandskabet for her i 2021.

“I dag deltog kongeparret og kronprinsesseparret i et digitalt møde med udenrigsminister Ann Linde for at få oplysninger om det svenske formandskab for Organisationen for Sikkerhed og Samarbejde i Europa (OSCE), står der blandt andet i opslaget,” som også indeholder et foto fra mødet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Af billedet kan man godt fornemme, at det er et kronprinsessepar, der er mærket af nu i en uge at have kæmpet med covid-19. Parret ser unægtelig noget ‘brugte’ ud.

Margareta Thorgren, informationschef ved hoffet, oplyser da også til Svensk Damtidning, at parret har aflyst alle øvrige aktiviteter, der var planlagt resten af ugen.

“Kronprinsesseparret har brug for tid til at komme sig,” siger hun.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS