Kongelig bommert

Kronprinsesse Mary alligevel ikke velkommen til Elizabeths begravelse

Udgivet Opdateret

Fejl i det britiske udenrigsministerium betyder, at kronprinsesse Mary alligevel ikke skal til statsbegravelse

Kronprinsesse Mary rejser alligevel ikke med til London for at deltage i begravelsen af dronning Elizabeth. Det skyldes en protokolfejl, oplyser Kongehuset.

Fejlen ligger hos det britiske udenrigsministerium.

- Der er sket en beklagelig fejl i invitationen fra det britiske udenrigsministeriums protokol, oplyser Kongehusets kommunikationsafdeling i en mail.

Kun Margrethe og Frede

- Det er således alene dronningen og kronprinsen, der fra dansk side deltager i dronning Elizabeth II’s statsbegravelse på mandag, lyder det videre.

For få dage siden lød det ellers, at kronprinsesse Mary også skulle deltage ved britiske dronning Elizabeths begravelse mandag i London.

Elizabeth nåede at sidde på tronen i 70 år - siden 1952. Det gjorde hende til den længst siddende monark i Storbritanniens historie. Hun blev 96 år.

Nu er det den danske dronning, som er den længst siddende nulevende regent i verden. Den 14. januar havde hun været regent i 50 år.

Kronprinsesse Mary

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary. 

Mary Elizabeth, kronprinsesse af Danmark, grevinde af Monpezat - født Mary Elizabeth Donaldson 5. februar 1972 i Hobart, Tasmanien, Australien er i sin egenskab af sit ægteskab med Kronprins Frederik Danmarks kronprinsesse og forventes således at blive landets næste dronning. Kronprinsesse Mary er ridder af Elefantordenen.

Kilde: Wikipedia

Dronning Elizabeths begravelse finder sted i kirken Westminster Abbey i London.

Mary skal alligevel ikke med til dronning Elizabeths begravelse.
Mary skal alligevel ikke med til dronning Elizabeths begravelse.
Powered by Labrador CMS