Kongehuset deler rørende billeder af dagens fødselarer

I dag kan de kongelige tvillinger prinsesse Josephine og prins Vincent fejre ni års fødselsdag.

Udgivet Opdateret

I dag er det ni år siden kronprinsparrets to yngste børn, tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent kom til verden. Han som den første klokken 10.30 og hun klokken 10.56 den 8. januar 2011.

Som Kendte.dk allerede har beskrevet, bliver dagen markeret i Schweiz, hvor de to fødselarer opholder sig sammen med deres forældre, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, samt deres to ældre søskende, prins Christian og prinsesse Isabella.

Artiklen fortsætter under videoen

I anledningen af dagen har kongehuset frigivet en række fantastiske billeder af de fire børn. Fotografen bag dem er såmænd ingen ringere end Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen selv.

Se billederne i galleriet over artiklen. 

Billederne kan ligeledes ses i et opslag på kongehusets Instagram-profil, hvor der også er knyttet et par ord til dem.

“Deres Kongelige Højheder Prins Vincent og Prinsesse Josephine fylder i dag ni år. I forbindelse med fødselsdagen er det en glæde for Kronprinsparret at dele en række nye billeder af Prinsen og Prinsessen. Billederne er taget de seneste måneder og kan ses på Kongehusets hjemmeside. Foto: H.K.H. Kronprinsessen”, står der i opslaget.

Den lille familie opholder sig i øjeblikket i Schweiz, hvor de fire børn netop er påbegyndt et tre måneder langt skoleophold. Kronprinsessen bliver hos børnene under hele forløbet, mens kronprinsen vil være der i det omfang, kalenderen tillader det.

Powered by Labrador CMS