Kommentar til skuespillerinde: -Du har bildæk

På Instagram har skuespillerinden Ditte Ylva pointeret problemet med kommentarer, efter hun selv modtog en negativ besked og mærkede, hvor ubehageligt det var

I 2014 medvirkede Ditte Ylva i TV2-programmet 'Vild med Dans' med den professionelle danser Morten Kjeldgaard. De endte på en samlet fjerdeplads. (Arkivfoto)
I 2014 medvirkede Ditte Ylva i TV2-programmet "Vild med Dans" med den professionelle danser Morten Kjeldgaard. De endte på en samlet fjerdeplads. (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

En hyggelig sommerferie med kæresten Jon Cetti på den græske ø Lefkas blev for en kort stund afbrudt af en kommentar på det sociale medie Instagram for den 44-årige skuespillerinde Ditte Ylva.

Det var et bikinibillede fra årets sommerferie, som fik en af hendes over 26.000 Instagram-følgere til tasterne. Til billedet skrev følgeren, at hun havde bildæk.

En kommentar, som ramte Ditte Ylva, både fordi hun selv kort forinden havde talt med sin kæreste om, at hun skulle hjem og træne.

Men mest af alt fordi det overraskede hende, at en fremmed person havde en holdning til hendes krop og følte sig berettet til at ytre den holdning.

- Det er godt nok vildt, at man tør sige sådan noget til andre, siger hun på den røde løber til gallapremieren på Bille Augusts nye film, "Pagten", til den fremmødte presse.

- Og hvad er det for en måde, at vi skal måles på vores krop?!, spørger hun retorisk videre.

Gennembrud i 'Dicte'

Ditte Ylva fik sit store gennembrud i rollen som politibetjenten Bendtsen i TV2-krimiserien "Dicte" fra 2013 til 2016.

Selv om hun er et kendt ansigt, er det en af de første gange, at skuespillerinden lægger et bikinibillede op af sig selv på de sociale medier, da hun synes, det er et svært landskab at navigere i. Særligt som kvinde.

- Man er jo så bange for at blive shamet. Men man er også bange for, at der er nogle, der bliver misundelige og synes, man skal lade være med at blære sig. Kvindekroppen er blevet til en battlefield (slagmark, red.), siger Ditte Ylva.

Den smukkeste i hele verden

Efter kommentaren tog hun en snak med sin kæreste, Jon, som opfordrede hende til at tage sagen i egen hånd.

Skuespillerinden Ditte Ylva og Jon Cetti har været kærester i to år og flyttede for et år siden sammen i en lejlighed på Frederiksberg. Jon Cetti har i forvejen to børn, som bor med parret hver anden uge.
Skuespillerinden Ditte Ylva og Jon Cetti har været kærester i to år og flyttede for et år siden sammen i en lejlighed på Frederiksberg. Jon Cetti har i forvejen to børn, som bor med parret hver anden uge.

- Jeg synes jo overhovedet ikke, at hun har bildæk. Jeg synes, hun er den smukkeste i hele verden! Men da kommentaren kom, tog vi en snak om det, siger Jon Cetti og fortsætter:

- Jeg mente, hun skulle bide den i røven, og foreslog hende at lægge flere billeder op, fortæller Jon Cetti, som til daglig arbejder med kommunikation.

Mange søde kommentarer

Efter den snak lagde Ditte Ylva en række bikinibilleder op af sig selv på forskellige strande og skrev dertil en kommentar, hvor hun pointerede sin ret til at lægge bikinibilleder op.

Opslaget blev mødt af enormt mange søde kommentarer fra følgere, og det endte da også med en undskyldning fra den mand, som oprindelig havde skrevet kommentaren.

Ditte Ylva spillede sin første hovedrolle i den romantiske komedieserie 'Hånd i hånd' fra 2018. I serien spiller hun sammen skuespilleren Esben Dalgaard et par, der forsøger at redde forholdet gennem parterapi. (Arkivfoto)
Ditte Ylva spillede sin første hovedrolle i den romantiske komedieserie "Hånd i hånd" fra 2018. I serien spiller hun sammen skuespilleren Esben Dalgaard et par, der forsøger at redde forholdet gennem parterapi. (Arkivfoto)

Går begge veje

Hun fortæller, at hun var nødt til at slette mandens kommentarer, da han begyndte at modtage grimme beskeder fra hendes følgere.

Desværre går begge veje med de tarvelige beskeder, men det ikke nytter noget at udskamme andre, understreger Ditte Ylva.

- Jeg synes, at det mest spændende, der er kommet ud af denne situation, er spørgsmålet om, hvorfor man overhovedet kommenterer. Uanset om man er tynd eller tyk, siger hun.

Powered by Labrador CMS