Kendte kvinder: Her er vores modemareridt

På den røde løber til modeugen i København var de kendte ret enige om, hvad der har været deres værste modebrøler nogensinde.

Udgivet Opdateret

Selv om de danske kendiskvinder på de røde løbere under denne uges Copenhagen Fashion Week har vist sig fra deres mest stilbevidste side, så har de alle i deres fortid begået nogle modebrølere, som de ser tåkrummende tilbage på.

Det fortæller en række kendte danskere til Ritzau Fokus.

– Det var egentlig mest make-up-brølere, jeg begik. Tyk eyeliner og brun læbestift med glimmer. Den fik hele armen, afslører den tidligere Vild med dans-danserinde Claudia Rex.

Hun kan dog ikke undsige sig, at hun også fortryder sin Spice Girls-periode.

– Jeg havde mavebluse på om vinteren, touperet hår og buffalosko. Det er jo altid i ens ungdom, at man ser ud ad Pommern til, siger hun.

Tænker med gru tilbage på Spice Girls-perioden

Også tv-vært og arkitekt Eva Harlou tænker med gru tilbage på Spice Girls-perioden. Hun har altid været med på modetendenserne og kalder sig selv mode-modig.

– Jeg dyrkede aldrig rigtig Spice Girls ud over skoene. De var smarte, men jeg vil aldrig gå med dem igen, siger hun.

Tv-værten Camilla Ottesen gik også i de famøse buffalostøvler, men det var ikke på grund af powerpigerne, der blandt andet står bag hittet “Wannabe”:

– Jeg var mere inspireret af technomiljøet. Foruden buffalostøvlerne gik jeg i falsk pels i neonfarver og sølvbukser, lyder det fra en grinende Camilla Ottesen.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS